dinsdag 17 september 2019

Reuze glijbaan

Vergelijk verhuurbedrijven. Kies uit producten vanaf € 365. Hier vind je het grootste assortiment met alle soorten online.


De trap heeft ingebouwde handvatten, extra brede traptreden en een wijde basis voor extra veiligheid en stabiliteit. Geschikt voor kinderen vanaf jaar.

Aan mijn dochter gegeven voor haar 2e verjaardag maanden terug. Ze vond het geweldig en gaat er nu nog steeds meermaals per dag vanaf. De glijbaan is vrij groot en hoog wat ervoor zorgt dat het nog jaren meegaat.


Het in elkaar zetten lukte me prima ondanks linker handen en hij. De langste glijbaan van Spanje moest na een dag al dicht. Mensen hielden blauwe plekken, schrammen en brandwonden over aan een ritje. Met een glijvlak van 1centimeter, is deze glijbaan behoorlijk in zijn soort.


Door de grote lengte roetsj je extra lang de glijbaan af.

Huur deze opblaasbare reuze glijbaan en u haalt een waar spektakel in huis. Deze reuze glijbaan is meer dan alleen uren speelplezier voor de kinderen, het is ook een prachtige eyecatcher! De reuze glijbaan is maar liefst meter hoog! Klim aan weerszijden naar de top. Eenmaal de top bereikt, kun u genieten van het uitzicht.


Via de klimtouwen aan de zijkant kun je proberen deze Alpenberg te beklimmen, waarna je met een gerust hart de berg weer af kunt glijden! Voor eventuele bezorging, hulp bij de op- en afbouw en extra informatie zie Huurmogelijkheden! Bekijk dan hier de leukste online.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Het glijvlak van deze reuze glijbaan is 1centimeter. Ideaal is dat u de glijbaan kunt opvouwen, dus op het moment dat de glijbaan niet in gebruik is kunt u deze op een ruimtebesparende manier opbergen.


De afmeting van de glijbaan is H1× B1× D2centimeter. Direct naar de goedkoopste Toon alle beste speeltoestellen. Deze stevige glijbaan is erg stabiel, heeft goede handgrepen, brede trapjes én makkelijk ineen te klappen om zo snel op te bergen.


Het is een aardig formaat glijbaan voor kinderen in de leeftijd van drie tot en met zes jaar.

Het is daarom aan te raden om deze glijbaan in een grote tuin te plaatsen. Little Tikes reuze glijbaan. Glijden maar op deze grote glijbaan met regenboogkleuren!


Omschrijving Deze gigantische glijbaan is maarliefst meter hoog! Plezier voor de kinderen gegarandeerd! Glijbaan online kopen bij vidaXL.


Bijzonderheden Afmeting: 8. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. Wanneer de blower aan de glijbaan is bevestig blaast de reuze glijbaan zich eenvoudig snel op. Mooie kunststof glijbaan met Rainbow kleurstellingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts