donderdag 5 september 2019

Schapengaas nylon

Dierenbenodigdheden I Lage prijs! Nieuwe ondergoed trends - OTTO. Voor iedereen wat passends! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Dit schrikdraad heeft een polyamide ( nylon ) kern met een diameter van 4mm.

Daar omheen zitten gegalvaniseerde ijzerdraden gewikkeld met een diameter van 5mm. Deze rol schapengaas heeft een hoogte van 120cm en een totale lengte van 50meter. Het schapengaas heeft een maasbreedte van 30cm een draaddikte van 8mm, de boven- en onderdraad zijn afwijkend en hebben een draaddikte van 2mm. Bij Kuiper Gaas in verschillende maten verkrijgbaar. Diverse soorten gegalvaniseerd gaas met maaswijdtes van mm tot 1mm.


Kunststof afzetgaas van Tenax, de uitvinders van het oranje afzetgaas en skigaas. We leveren verschilende kwaliteiten, maaswijdtes en kleuren, plus de bijbehorende. Nylon gaas is bijzonder slijtvast en is goed bestand tegen diverse chemicaliën en hoge temperaturen (zie tabellen op de pagina Downloads).


In de gaastabel voor nylon gaas vindt u alle technische karakteristieken van ons uitgebreide programma geweven gazen.

Op zoek naar gaas en draad voor in je tuin? Hekwerk of afrastering maken? Welkoop heeft bijvoorbeeld. Tuingaas en gaashekwerk vindt u bij GAMMA.


Ook kippengaas, volieregaas en konijnengaas. Persoonlijk advies van specialisten Wereldwijde. Naast deze verschillende soorten gaas verkopen wij ook toebehoren etc. Nu in de actie bij Landbouwwinkel. Schapengaas of kippengaas nodig?


Honden, poezen, aquaria en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Dit schapengaas is gemaakt van zwaar verzinkte draden en wordt meestal gebruikt om weilanden af te rasteren. Dit is geknoopt schapengaas in de standaard dikte. De diameter van de boven- en onderdraad is mm.


De standaard maasbreedte is cm. Geschikt voor Renet schapengaasmachine, scheelt enorm veel tijd. X-Knoop is platter, er blijft geen wol achter hangen. High-Tension Steel is tot vele male sterker.


Verkrijgbaar met een maasweidte van 22cm zodat lammeren er niet met hun hoofd in kunnen blijven hangen.

Deze draad kan gebruikt worden langs het gewone schapengaas als extra afweer voor de wolf. Vind de beste selectie nylon gaas fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit nylon gaas voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Schrikdraad - een elektrische afrastering. Bovendien is het een stuk voordeliger dan.


Door de elasticiteit van het gaas ontstaat er geen beschadiging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts