dinsdag 24 september 2019

Zuidema schuttingen

Wij zijn Specialist in Composiet Schuttingen , Vlonderplanken, Zweeds Rabat en Veel Meer. Henderson Creative Living Biedt Gegarandeerd de Laagste Prijs. Planks met Antracieten Palen, RVS schroeven, Afdeklat en Geplaatst!


Alle schuttingen vind je op beslist. Bestel snel jouw tuinafscheiding.

Groot assortiment Schuttingen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Zuidema Schuttingen is gevestigd in Geesbrug (Drenthe) maar actief in geheel Nederland.


Wij verzorgen de voorbereiding en montage van schuttingen en erfafscheidingen. Wij komen dan de maten van jouw schutting opnemen. Dit doen wij gratis mits je akkoord gaat met de aangeboden offerte.


Voor het opmeten van een schutting wordt er gewerkt met standaardvakken en pasvakken.

Direct een offerte aanvragen? In de loop van de jaren hebben wij ruime ervaring opgebouwd. Deze ervaring nemen wij graag mee wanneer wij jou van deskundig advies voorzien. Onze werkwijze kenmerkt zich door professionaliteit en efficiency. Wil je op locatie inspiratie opdoen dan dien je een afspraak te maken.


De kans is groot dat je anders voor een dichte deur staat. Een afspraak maak je door ons even te bellen of een verzoek in te dienen via het contactformulier. Dit vond ik absoluut geen fijn idee. Daarom heeft mijn vader de achtertuin voor mij gesloten, met als gevolg dat ik mijn fiets ook niet meer via de achtertuin kon gebruiken.


Watch the latest videos from Zuidema - schuttingen. De keuze viel hierbij op ZUIDEMA SCHUTTINGEN uit Geesburg. Hier hebben we behoorlijk veel spijt van. Bij het plaatsen van de schutting werd hoog water geconstateerd en kon men niet plaatsen. Zuidema schuttingen is gespecialiseerd in het ontwerp en het plaatsen van betonschuttingen, luxe hout-betonschuttingen, hout-betonschuttingen en houten poorten.


Dit omvat alle werkzaamheden die hierbij horen.

Het verwijderen van uw bestaande schutting, het bouwrijp maken van uw tuin en het plaatsen van een schutting naar wens. Composieten Onderhoudsvrije Schuttingen , Vlonderplanken, Rabatdelen en Veel Meer. Kies uit 3producten vanaf € 199. Daarbij is het compensatie bedrag zo belachelijk hoog dat wij niet akkoord gingen.


Geld binnen, bedrijf gevlogen. Samen met zijn team van vakkundige medewerkers staat hij garant voor het leveren van solide en kwalitatief hoogwaardige erfafscheidingen. Wij kunnen je tevens voorzien van de juiste schuttingpalen, schuttingen en schermen en schuttingdeuren.


Uiteraard plaatsen wij al deze materialen ook indien je dit wenst. Waarom je schutting laten plaatsen? Om deze redenen laat je de vervanging en het plaatsen van een nieuwe schutting door ons uitvoeren. IP adres en eventueel overige. Ongeveer maanden terug wilden wij met buren een schutting laten plaatsen.


De houten schuttingen die tussen de betonpalen en bovenop de onderplaat bevestigd worden hebben hierdoor geen direct grondcontact. Hierdoor kan het vocht niet in de schuttingen trekken, en hebben de schuttingen een langere levensduur. Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen over een van onze producten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts