vrijdag 13 september 2019

Rekstok voor tuin

Zoek naar rekstok tuin op de nieuwe KensaQ. Ervaar het verschil met NuBuiten! Wilt u een compleet duikelrek kopen? Hier vindt u complete sets duikelrekken met verschillende soorten palen.


We leveren duikelstangen met palen in veel verschillende.

Deze wordt onder de rekstok gelegd. Wij bieden nog veel meer speeltoestellen aan, die voor u aantrekkelijk zouden kunnen zijn. Of het nou een houten schommel is of onze toffe speeltoestel accessoires zijn, er is voor ieder wat wils. Eveneens bieden wij zekeringen aan zoals onze H-ankers, die voor extra stabiliteit zorgen. Het ontwerp is een combinatie van duurzaamhei solide constructie, maar toch een onopvallende uitstraling.


Iedereen ziet natuurlijk graag dat de kinderen lekker buiten spelen, maar willen niet een kolossaal groot speeltoestel in het zicht midden in de tuin. Koop en verkoop rekstok eenvoudig op Marktplaats. Duikelstangen koop je eenvoudig online bij bol.

Geschikt voor kleine tuin. Inclusief schommelzitje en klimtouw. Te koop rekstok met kunststof ringen diverse kleuren incl. Touwen voor meer buitenspeelgoed. Deze rekstok is verkrijgbaar in hoogtes tot meter en wordt voor u op maat gemaakt.


Zo heeft u altijd het ideale speeltoestel voor uw kinderen in de tuin. Afmetingen grondoppervlak: x meter Maxima. Let er hierbij op dat de stalen ankers van het duikelrek nog enkele centimeters boven het maaiveld uitkomen.


Meet hierna of het duikelrek recht staat met een waterpas. Vervolgens zet u het duikelrek vast met de bijgeleverde stellatten. Als laatste stort u beton in het gat. Na enkele dagen uitharden hebt u het duikelrek stevig in uw tuin geplaatst. Maak van je tuin de ultieme speelplaats!


Met de duikelstangen van Praxis creëer je in een handomdraai de meest avontuurlijke plek om te spelen voor je kinderen. Zie hoe je zoon of dochter urenlang in de rondte draait op de fraai vormgegeven rekstokken. Je hoeft niet meer bang te zijn dat je kroost niet genoeg lichaamsbeweging krijgt.

Ze worden bij de Olympische spelen gebruikt bij het turnen. Wij leveren rekstokken en duikelstangen van een hoge kwaliteit. Het biedt veel ontwikkelingsmogelijkheden voor de grove motoriek. Find rekstok tuin vandaag!


Het toestel bestaat uit een gepoedercoat stalen frame, voor een duurzame bescherming tegen roest. Kan ik volstaan met de palen een flink eind de grond in slaan, en zo ja hoe ver ( rekstok ca 1hoog) of moet ik de palen verankeren in beton? Er zijn een tweetal mogelijkheden bij een duikelrek: een enkele of dubbele rekstok. Bij een dubbel duikelrek kan uw kind samen met een vriendje of vriendinnetje plezier maken in de tuin. Hartstikke sportief en lekker gezond bezig zijn!


De rekstok is een olympische discipline binnen de turnsport met spectaculaire vluchtelementen. Janssen-Fritsen heeft naast het FIG-gecertificeerde wedstrijdtoestel met veiligheidsrekstok ook een trainingsrekstok en mini- rekstok. Een metalen staaf met een. Vaste lage prijs Tuininrichting.


Indicatie verzendkosten: € 400. Duikelrek douglas dubbel Douglas duikelrek 2-persoons, ook wel kukelrek of rekstok genoemd. Onmisbaar in de tuin voor meisjes die.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts