vrijdag 2 mei 2014

Matten voor grind

Top Kwaliteit Splitmatten voor een stabielere oprit. Bespaar tot wel via kiesproduct. Hoge kwaliteit vanaf 1per 1m2! Verzending is gratis ongeacht de hoeveelheid!


Dit voorkomt niet alleen spoorvorming van voertuigen maar zorgt ook dat u geen grind of split verliest.

Hierdoor blijft de grindmat goed en stabiel op z’n plaats liggen. Het worteldoek heeft als voordeel dat het wel water maar geen licht en wortelgroei doorlaat. De rasters zijn eenvoudig te plaatsen door het geïntegreerde kliksysteem. De matten worden veelal gevuld met grind , split of zand.


Door de talloze positieve eigenschappen die onder de producten worden beschreven winnen de matten aan populariteit. Zo ziet het grind er altijd netjes uit. De grindmatten verdelen het gewicht uitstekend en voorkomen spoorvorming.


Het grind of split blijft door het gebruik van een grindmat netjes verdeel kan niet meer wegzakken en er ontstaat ook geen spoorvorming.

Met de gravel fix smart matten legt u eenvoudig een stabiele grindvloer voor uw tuin, terras,. Splitkorrel is de leverancier van ruim 7soorten split en grind. Grind - en splitmatten bieden een zeer stabiele ondergrond voor tuinen, paden, parkeerplaatsen en opritten.


De platen zijn voorzien van een opstaand honingraatprofiel waarin split of grind vast komt te liggen. Ruim assortiment, va €1per m2. Gratis uurs levering, Bestel nu! Ideaal voor een stabielere oprit of looppad. Top kwaliteit en gratis bezorging!


Ook bij hellende oppervlaktes blijft het grind of split op zijn plaats in de grindroosters. Zo blijft uw pad in de tuin of oprit vlak. Het formaat grind of split zal tussen de 8mm en 20mm moeten zijn om de splitplaten goed te kunnen vullen.


Voor meer specificaties en folders, zie onder. Op deze manier gaat het spoorvorming tegen en zorgt het voor een onderhoudsvriendelijk geheel. Deze matten combineren bij uitstek de eigenschappen kwaliteit en voordelig. Geschikt voor tuin, oprit en wandelpad.


Veel gebruikt door hoveniers.

U bent nu klaar met de grindmatten aanleggen. Tot slot vult u de matten met uw grind of split. We raden een laagdikte van 5cm aan (bij standaardformaten tussen 5-25mm).


Dit kunt u het beste doen door het grind goed door te harken en hierdoor egaal te verdelen. GAMMA heeft verschillende soorten sierbestrating voor in je tuin binnen het assortiment. Zo ook diverse varianten grind , split, boomschors, kiezelstenen en keien. Heb je een grote tuin dan kun je voor de Big Bag grind gaan, maar ook voor de kleine tuin hebben wij geschikte hoeveelheden. Een groot voordeel ten opzichte van andere merken is dat u met de grindmatten van Noddevelt wel tot procent kun besparen op het split of grind waarmee u de matten vult, zonder in te leveren op de belastbaarheid van het oppervlak.


Grindmatten of splitplaten zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Deze wilt u gaan bedekken met 5cm grind of split. U heeft een voortuin van 4m bij 5m.


Om de benodigde hoeveelheid grind of split hiervoor uit te rekenen, doet u het volgende: 4m x 5m = 20m2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts