donderdag 8 mei 2014

Prijs kuub zand

De totaalkosten van zand is opgebouwd uit twee componenten, de prijs van het zand en de transportkosten. Voor losgestort zand geldt dat de prijs per kuub lager wordt naar mate de afname groter wordt. Het laten leveren van een kuub zand is daardoor altijd prijziger dan het leveren van een volle vrachtwagen zand.


Zand , grind en split is verkrijgbaar in vele soorten en maten met ieder een eigen toepassing, van een big bag zand tot zand losgestort. Wij bieden een aantrekkelijke kuub zand prijs en maken graag een aangepaste prijs voor grotere afname.

Op onze website kunt u gemakkelijk uitzoeken welk zand u nodig heeft en welke hoeveelheid. Al vanaf €3per Big-Bag. Wij hebben diverse soorten zand en grind in ons assortiment: metselzan ophoogzand of voegzand.


Een kuub zand kost tussen de €1- en de €2- exclusief transport. Hoe wil je het zand laten leveren: ophoogzand losgestort, is goedkoper dan een big bag ophoogzand. Nee, we gaan geen kuub zand in uw achtertuin storten.


Tenzij u daar een evenement wil organiseren en het thema strandfeest is.

We weten wat voor hoop werk erbij komt kijken bij het opzetten van een bedrijf. Als u hierboven op het door u gewenste product klikt dan ziet u daar een overzicht van de prijzen. U bent dan namelijk goedkoper uit.


Losgestort geel zand wordt. Onderstaand ziet u een prijstabel voor de producten die het meest geleverd worden. Voor de overige producten kunt u bellen voor de scherpste prijs.


Zand voor ophogen, aanvullen en te straten. Sommige dingen zijn onmisbaar in de tuin, zoals zand. Straatzand wordt gebruikt als solide fundering voor onder bestrating.


Bij Jonk kun je terecht voor goedkoop zand. Ophoogzan tuinzan geel zand bezorgen wij als zandhandel in werkdagen, in zakken (big bags) of los gestort. Daarom kunt u snel beschikken over het benodigde zand en tuinaarde.


Big Bags zijn grote zakken met een inhoud van kuub. Bereken de prijs van uw bestelling in slechts minuten. Vanaf m³ stort Zand -kopen. Direct duidelijkheid over uw zand kosten.

Ga nu naar de calculator voor uw vrijblijvende offerte. De totale prijs van straatzand bestaat uit delen: mzand kost tussen de € en € 25. Zand wordt gewonnen uit zandputten of zandwinningen.


De geschiktheid voor een bepaalde toepassing ligt aan de korrelgrootte, de korrelvorm en aan eventuele aanwezige verontreinigen. De prijs voor vervoer ligt tussen de € 7en € 9per uur. Zo heeft Betonzand meestal een korrelgroote van 0-4mm en mag het geen schelpen en zout bevatten (dit zou de kwaliteit van beton beïnvloeden).


U kunt gemakkelijk diverse soorten zand en grind bestellen. Online Bouwmaterialen kopen. Tevens kunt u zakken van 25kg kopen. Is nog ongeveer kwart kuub schat ik zo in. Zit in big bag , indien je wi.


Laagste prijs garantie: Niet alleen willen we u snel en goed helpen, we willen u ook de beste prijs -kwaliteitverhouding geven. Daarom zorgen wij dat we altijd de laagste prijs zand , grond en aarde leveren. Tijd is geld en nu hoeft u dus geen extra tijd te besteden aan het vinden van de laagste prijs. Bij Praxis weten we precies welke soort zand je voor jouw project nodig hebt.


Ben je er dus nog niet helemaal uit? Dan ben je welkom bij een van onze vele vestigingen óf voorzien we je online van alle nodige advies. Zo weet je zeker dat je het juiste product ontvangt, voor een eerlijke prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts