donderdag 22 mei 2014

De planeet zwembad haarlem

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Boek uw Hotel in Haarlem online.

Reserveer online, laagste prijzen. Kom dagelijks banenzwemmen bij De Planeet. Ook zwemlessen en aquasports trainingen staan dan weer op ons rooster. Trainen in onze compacte en complete fitness kan dan ook weer, van maandag tot en met zondag.


Wij wensen jullie veel zwemplezier toe! Onze accommodaties in Nederland. SRO heeft zwembaden, sporthallen en gymlokalen in de gemeenten Amersfoort, Haarlem , Bunschoten-Spakenburg, Leusden en Zeist.

Vind uw sportaccommodatie voor meer informatie. Hier kunt u alle activiteiten van het zwembad en onze fitness vinden. Zin om lekker baantjes te trekken, of te bewegen op muziek in het water? Of duik je liever de sportschool in voor een flinke workout? Van dit bedrijf zijn geen openingstijden bekend.


Fantastisch betrokken personeel en gezellige. De meest volledige site met ruim 66. Zwembad De Planeet Haarlem - Go-Kids Haarlem go-kids. Vrij zwemmen kan op woensdag en in het weekend op vaststaande tijd.


Sportcentrum de Planeet is een centrum in Haarlem Noord voor zwemlessen en voor je dagelijkse baantjes kun je hier dagen in de week terecht. Je betaalt €voor iedereen boven de jaar en onder de jaar. Alle leuke clubjes, lessen en workshops voor kinderen in de omgeving van Haarlem , Hoofddorp en Heemstede. Op Kidsproof Haarlem vind je alle leuke sporten en clubjes voor je meisje of jongen in ( de omgeving van) Haarlem , Hoofddorp, Heemstede, Bloemendaal, Velserbroek, IJmuiden, Nieuw-Vennep en Zandvoort!


Voor de zwemlessen van uw kinderen, om lekker te bewegen op muziek in het water, voor een goed begeleide fitness “work out”, voor een leuk kinderfeestje met lekkere frietjes in de horeca en voor uw dagelijkse baantjes kunt u hier dagen in de week terecht. Ons land is een waterland.

We leven al sinds mensenheugenis met, bij en op het water. De planeet kwam in botsing met een meteoroïde van misschien wel 1kilometer groot, die een reusachtig gat in de korst sloeg. Venus is de heetste planeet. Het is daar rond de 4graden.


Er zijn in Noord-Holland diverse baden met mooie en snelle glijbanen. Plaatsen waar je een zwembad met glijbaan kunt vinden zijn onder andere Amsterdam, Haarlem en Huizen. Je hebt binnenbaden met glijbanen en buitenbaden met glijbanen, afhankelijk van het weer kan je kiezen uit een zwembad wat je het meeste aanspreekt. Mocht u nog andere kinderen mee nemen die geen zwemles hebben dan is het verzoek deze kinderen rustig te houden.


Bij voorkeur bij u op schoot of naast u plaats te laten nemen. Gelegen in het Schoterhoeve achter de Planeet. Adres: sportweg in Haarlem. Wilt u weten welke mogelijkheden ZV Haerlem nog meer te bieden heeft als allround zwemsportvereniging voor Haarlem en omgeving? Kom dan gewoon eens langs om de sfeer te proeven.


Klik hier om een keer vrijblijvend te komen proberen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts