woensdag 14 mei 2014

Speeltoestel blue rabbit

WICKEY speeltorens Made in Germany - Geïmpregneerd hout - Bezoek onze webshop! Bekijk het grote assortiment met alle soorten online. Providing Handmade Spiritual Items.


Speeltoestel blue rabbit

Vóór 20:00u, morgen discreet in huis! Een nieuwe stijl van plezier! Ontdek onze kant-en-klare totaaloplossing gecombineerd met KBT toebehoren. Dikke houten palen waardoor de houten speelhuizen stevig op de grond staan en jarenlang meegaan. Deze zijn te testen door jezelf en de kinderen.


Voor de beste en scherp geprijsde speeltoestellen moet u bij Tuindomein zijn! Kijk hier voor de mooiste houten speeltoestellen: speeltoestel met glijbaan of schommel, speelhuis in de tuin. Een speeltoestel , een houten speelhuis, of ander buitenspeelgoed voor kinderen, geeft urenlang speelplezier! Speeltoestel van hout kopen? Jungle Gym speeltoestellen.


Speeltoestel blue rabbit

Wij hebben deze speeltoestellen ingedeeld in drie categorieen namelijk in schommels, speeltorens en speelhuisjes. Een houten speeltoestel maakt jouw tuin nog leuker. BlueRabbitspeeltoestellen. Veel mensen zijn op zoek naar een mogelijkheid om hun tuin nog net een stukje leuker te maken voor hun kinderen. De producten voldoen dan ook aan de meest recente Europese norm voor speelgoed voor privégebruik (EN 7-2-3-8).


Grote keuze aan houten speeltoestellen met schommel en glijbaan - Nu bestellen! Laat je inspireren door ons grote aanbod BLUE. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis.


Speeltoestel blue rabbit

Ervaar het gemak van Wehkamp. Bestel uw speeltoestellen online in onze webshop. U bouwt stap voor stap aan uw eigen unieke speeltoestel.


U kunt eindeloos varieren door middel van de vele speelgarnituren! Onder het speeltoestel bevindt zich ruimte voor een zandbak. Deze speeltoren kan geleverd worden in platformhoogte van cm. Glijbaan voor aan platform hoogte 90cm. Meerprijs voor een glijbaan aan platform hoogte: 60cm.


Te bezichtigen in de toontuin. Artikelnummer: Merk: Nobelhout Tuinhoutcollectie uit voorraad. Het bouwpakket bestaat uit 88xmm palen, bouwtekening, bevestigingsmaterialen, 5x set handgrepen, 2x grondanker. De speeltoren is voorzien van een zandbak onder het plateau waar uw kinderen lekker droog kastelen kunnen bouwen.


Deze dient apart bijbesteld te worden. Alle speeltoestellen zijn bedoeld voor particulier gebruik in eigen tuin. De houtpakketten op maat bestaan uit 6. Kinderen halen hun hartje op wanneer ze van de ene naar de andere toren lopen.


Wees maar zeker dat ze de wildste avonturen zullen beleven wanneer ze de brug oversteken. Het platform is veilig voor jong en oud. Ideaal voor peuters waarvoor de basisspeeltoren nog niet toegankelijk is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts