donderdag 8 mei 2014

Regenton 50 liter

Op zoek naar een regenton met hout look? Vind een geschikte regenton op Wildkamp. Leverbaar met een inhoud van , 12 2en 3liter. Inclusief kraan en deksel. Alle tuinartikelen shop je online.


De beste keuze tegen lage prijzen!

Wilt u de regenpijp via de bovenkant van de deksel aansluiten? Om de liter houtlook regenton er authentiek uit te laten zien zitten er geen aansluitingen voorgeboord. Als u de regenpijp van boven wilt aansluiten zult u zelf een gat moeten boren. Wineman aansluiten op een regenpijp? De kraan kunt u dankzij het schroefdraad eenvoudig in uw waterton monteren.


Deze houten regenton is gemaakt van kastanjehout en heeft ijzeren ringen waardoor hij een nieuwe moderne uitstraling heeft bij een landelijke tuin. Regenton Houtlook Kunststof Liter 79. Gemaakt van polyethyleen en anti-UV-behandeld.

Uitgerust met een kraan en een deksel. Zeer mooi en gemaakt van kunststof! GAMMA heeft losse kranen voor de regenton beschikbaar.


Daarnaast zijn er nog enkele andere accessoires die je helpen om meer uit je regenton te halen. Denk aan een vulautomaat die je aansluit op de regenton en de regenpijp. Zodra de regenton vol is, wordt het regenwater via de overloop niet meer naar de regenton , maar naar het riool afgevoerd. De Roto liter is een kleine maar stevige kunststof regenton. Om een gieter onder de regenton te plaatsen, raden wij de Roto liter voet aan.


Een Liter regenton met prachtige looks als decoratie. Maar ook als opvang van je regenwater onder de regenpijp. In uitvoeringen van , 12 2en 3liter. De regenton heeft een losse deksel met handvat. Kastanje houten regenton liter Een regenton is erg handig tijdens het tuinieren.


De kastanje houten regenton is niet alleen functioneel, maar heeft ook de looks! Deze originele houten regenton staat bekend om zijn rustieke uitstraling en het landelijke gevoel die hij in een tuin brengt. Stevige houtlook regenton.


Uit onze collectie Tuinonderhoud.

We hebben voor iedereen een passende oplossing. U kunt advies krijgen via telefoon, e-mail of in onze ideale fysieke winkel. Nieuwe geproduceerde kastanje houten regenton van liter. Deze regenton is inclusief kraan en handvat.


Scherp geprijsd en snel geleverd! Deze zorgt voor een verhoging van de regenton en is het dus mogelijk een gieter onder de regenton te plaatsen. Door deze liter uitvoering is deze Roto regenton goed in kleine tuinen te.


Er wordt een kunststof tapkraan meegeleverd en de regenton heeft een kraanaansluiting die voorgeboord is. Is dit niet de regenton die zoekt? Met een regenton kan het regenwater vanaf het dak worden opgeslagen. Deze houtlook regenton is gemaakt van polyetheen en heeft een inhoud van liter. De ton heeft een bruine houtlook kleur en wordt geleverd inclusief kraan.


De Roto regenton heeft een hoogte van 5mm en een diameter van 4mm. Verloop zodat de kraan verder van de ton af komt te staan t. Deksel met handgreepTijdelijk extra voordeel: € stuks of meer met extra korting. Compleet geleverd met tapkraan en deksel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts