donderdag 15 mei 2014

Eemhof parkeren

Maak kennis met de duizelingwekkende Turbo Twister glijbaan en leer surfen op de Flowrider in het subtropisch zwembad de Aqua Mundo. De kosten hiervoor bedragen €per auto. Spelen in de golven van het golfslagbad. Gezellig druk in het zwembad.


En hoe zit het met de drukte? Eldorado vol avontuur en watersport, met een Mediterraans tintje.

Ga surfen en zeilen op het Eemmeer. Zeewolde en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. U dient te parkeren op een speciaal parkeerterrein. Beddengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen.


Alle bedden zijn bij aankomst opgemaakt. Of je met personen bent of met 1 er is keuze genoeg. Van Comfort, Premium en VIP cottages, tot Mindervalide cottages, Cara cottages en hotelkamers.


Een bijzondere voorkeursligging kiezen? Parkeergarage Eemplein is de ideale locatie om te parkeren tijdens je bezoek aan Amersfoort.

Vanuit de parkeergarage loop je zo het Eemplein op of wandel je door het oude centrum naar het winkelgebied en stadshart. In slechts minuten ben je midden in de drukke winkelstraten. Ik ben er al even niet geweest maar één normale friet en een dagje parkeren kan toch nooit rond de euro. Guests can hang out at the outdoor pool or indoor pool, or grab a bite to eat at Evergreenz, which is one of restaurants and serves breakfast and dinner. Binnen het terrein is een prachtig strand te vinden.


Een langgerekt strand met grasweide. De Eemhof (Zeewolde, Flevoland) Het Heijderbos. Heerlijk om te zonnebaden, zwemmen, spelen en sporten. Zowel aan de voorzijde als aan beide zijkanten van SKC De Leemhof kunt u gebruik maken van de gratis parkeergelegenheid.


U bevindt zich hier: Start. Door de ligging vlakbij het Veluwemeer is deze bestemming ook ideaal voor watersportliefhebbers. Neem een duik in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo.


De spectaculaire glijbaan Turbo Twister van maar liefst 154m lang is een uitdaging. De eemhof is een atypisch center parcs aangezien er geen overdekte jungle dome is maar ons stoorde het helemaal niet, integendeel. Parkeren bij de accommodatie is gratis. Bekijk dan snel onze online sfeerimpressie. Al jaren heeft Center Parcs vooral in hoogseizoen te maken met een overvolle parkeerplaats, wat er toe leidt dat de gasten niet meer kunnen parkeren en de auto’s noodgedwongen bij de bungalow moeten zetten.


Watersporten aan het strand.

Het is namelijk een ultieme locatie om verschillende watersporten te beoefenen. Hier zijn alle Center Parcs plattegronden verzameld. De kaarten van de Nederlandse, Belgische, Duitse en Franse parken staan hier allemaal op een rijtje. Dan kunt u achter onze vestiging parkeren. Hier hebben wij maar liefst 1parkeerplekken.


Zo kunt u gerust in de auto stappen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken waar u moet parkeren. Als u de Barchman Wuytierslaan invult op uw navigatie komt u automatisch terecht bij onze parkeerplaats. Dara biedt 24-uurs uitrijkaarten van parkeergarage Eemplein aan voor € - p. Bij het verlaten van de parkeergarage gaat u altijd.


Aan het Nijkerkernauw ten westen van Zeewolde, aan de rand van het Hulkesteinse Bos, ligt het Laakse strand. Voortaan direct naar de website van de gemeente Zeewolde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts