donderdag 8 mei 2014

Houthandel beverwijk

Bezorging in heel NL voor zowel Particulier als Zakelijk. Wij leveren uitsluitend gecertificeerd tuinhout van de allerbeste kwaliteit. PontMeyer is dé leverancier voor hout, plaat, bouwmaterialen en gereedschappen. Telefoonnummer, reviews en meer! We beschikken over een drive-in, waar u met uw wagen naar binnen kunt rijden en droog de benodigde materialen kunt inladen.


Alle soorten plaatmateriaal ruim voorradig opgeslagen.

Met vestigingen leveren we aan bouwend Nederland. Stiho is thuis in de bouw. Planken, triplex of spaanplaat nodig? Beter bouwen met PontMeyer - Ook in de infra!


Dus bent u op zoek naar de beste kwaliteit hout tegen de scherpste prijzen? Selecteer de productgroepen die u wilt downloaden. Dankzij onze eigen houtzagerij zijn wij zeer dynamisch en zijn er weinig wensen die wij niet kunnen realiseren. Heb je een vraag of wil je gewoon meer informatie?


JavaScript seems to be disabled in your browser.

Groot assortiment hout, plaat en bouwmaterialen. Bestel gemakkelijk met ons vernieuwde website. Voor u bestel morgen bezorgd! Een houthandel met extra’s. Met behulp van onze medewerkers Volkert, Patrick, Vera, Nathalie en Barry staan wij voor u klaar.


Wat voor hout en waarvoor u het ook nodig heeft, u vindt de juiste houthandel hier. Op zoek naar hout beverwijk? De speciaalzaak voor de aannemer en doe-het-zelver. Bouwmaterialen vergelijken?


Wij bieden de vakman alles op het gebied van bouw en verbouw, zowel binnenshuis als. U kan tevens houthandel offertes aanvragen in beverwijk en houthandel producten zoeken. Als bedrijf kunt u ook tuinhout persberichten of persberichten versturen.


Bent u werkzaam in houthandel bedrijf in de regio beverwijk ? De meest volledige site met ruim 66. Teakhuys maakt meubels in alle soorten en maten. Directe inport geeft de beste prijs kwaliteitsverhouding. Uw e-mailadres wordt niet voor andere.


Met meer dan houtsoorten, een ruime keus aan deuren en vloeren, vele modellen lijstwerk, zijn wij de oudste en meest veelzijdige houthandel in Haarlem, zowel voor particulieren als aannemers zeker een bezoek waard.

Aannemers en ZZP'ers kunnen hier alle benodigde materialen halen of bestellen voor hun onderhoudsklussen. We leveren alles wat de professionele timmerman nodig heeft: uiteraard hout, plaatmaterialen en afbouwproducten, maar ook lijmen en kitten, houtverbinders en hang- en sluitwerk. Europees eiken in OS-Mix en afgewerkt in witen beschermd met een Sparky topcoat. Hier is voor gekozen om de ruimte zo groot mogelijk te laten lijken. Door de vloer met witte behandelen krijgt het een lichtere kleur.


Exporteer de lijst met directieleden. Houthandel Jongeneel is een begrip in de bouw. Informatie beschikbaar als optie.


Wij hebben standaard op voorraad de types Top Rustic (Teak, Inox en Ebben) en Step Forest (Inox en Palisander).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts