maandag 19 mei 2014

Picknicktafel vierkant

Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Altijd de laagste prijsgarantie. Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online! Kies uit producten vanaf € 100. Wil je dit niet dan kun je beter voor een aluminium of kunststof picknicktafel kiezen.


Deze zitkussens passen eventueel ook op je rugleuningen.

De picknicktafel heeft een zeer comfortabele zithouding door zijn diepte. Picknicktafel Vierkant 115cm. Wilt u met maximaal personen genieten van een schitterende houten, vierkante picknicktafel ? Wij hebben diverse houten picknicktafels vierkant te koop. Bekijk alles met picknicktafel vierkant ! De tafel wordt als bouwpakket (grote delen) geleverd. Tuinmeubelen, grasmaaiers.


Vierkante picknicktafel Onze Vierkante picknicktafels zijn trendy, maar wel van oerdegelijke houtkwaliteit! Ongeveer jaar geleden begonnen wij met het verkopen van houten picknicktafels vanuit een oude koeienstal in Barlo (Gelderland) simpelweg omdat wij het eten aan een picknicktafel zo gezellig vonden.

Deze picknicktafel van Talen is gemaakt van verduurzaamd. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Deze bewerking zorgt voor een perfect afgewerkte picknicktafel die rondom splintervrij is. Alle onderdelen worden vanaf de onderzijde geschroef hierdoor ziet de picknicktafel er mooi uit. Ook krijgt de picknicktafel daardoor een langere levensduur, er zijn namelijk geen schroefgaten aan de bovenzijde van het hout waar vocht in kan blijven staan. Houten picknicktafel vierkant. Deze onverwoestbare picknicktafel is vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit douglashout.


Alle schroefgaten zijn netje weggewerkt en nauwelijks zichtbaar. Alle verbindingen zijn verlijmd voor extra stevigheid. Een optimale zithouding is essentieel om op termijn rugklachten te voorkomen. Geen tuin is compleet zonder een zitje. Grenen picknicktafel vierkant kopen?


Dit product is uit ons assortiment. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Makkelijk aanschuiven door open ruimte tussen zittingen. Uit onze collectie tuinmeubelen. Prijs vanaf: € 35incl.


Hardhouten picknicktafel vierkant.

De set bestaat uit een vierkante tafel en daarrond kleuterzitbanken die geheel vormen. Bestel direct online voor de voordeligste prijs! Dit is een 8-persoons picknicktafel gemaakt van verduurzaamd vurenhout met een blad- en zittingdikte van mm.


Ideale instap door openingen tussen de zittingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts