dinsdag 27 mei 2014

Zwembad vorden

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen?


Informatie over openingstijden, tarieven, zwemlessen, zwemsporten, en andere activiteiten is te vinden via de tabs boven aan deze pagina.

Mocht je een vraag hebben. Openlucht zwembad In De Dennen is geopend in de zomermaanden. De openingstijden vind je hier Het zwembad hanteert de volgende tarieven.


Zwembad In de Dennen biedt u verschillende mogelijkheden voor een heerlijk dagje uit voor het hele gezin! Naast onze verschillende zwembaden hebben wij ook een midgetgolf baan, een fietscrossbaan en meer. Uiteraard zijn wij ook toegankelijk voor minder valide mensen.


Het zwembad , dat ongeveer kilometer buiten de dorpskern van Vorden ligt, blijft in ieder geval vrijdag gesloten.

Het is nog onbekend wanneer er weer gezwommen kan worden. Daar hebben we nog geen beslissing over genomen’’, zegt Marion van Deelen, voorzitter van de stichting die het zwembad beheert en exploiteert. Een staalwand zwembad aangelegd door Aqua zwembaden uit Vorden.


Wij garanderen u middels onze eigen inzet en begeleiding van derden zorgeloos zwemplezier! U droomt al langer van een privé zwembad ? Wij van aqua zwembaden maken deze droom graag voor u waar en helpen u met de vragen waar u mee te maken krijgt. Welkom op het Leussinkbad! Een prachtig openlucht zwembad op een unieke locatie in het Gelderse dorp Laren.


In het bijzijn van de sportwethouder Laura Werger, het bestuur en de manager van het zwembad werd het certificaat met een feestelijk tintje overhandigd door Ongehinderd. Om het certificaat te mogen ontvangen zijn er voor u als bezoeker de afgelopen tijd een aantal wijzigingen gerealiseerd in en rondom het gebouw. Voor een heerlijke vakantie met uw vrienden of familie bent u bij Recreatiebospark de Reehorst aan het juiste vakantie adres! Gastvrije Camping Achterhoek. Reviews Op vakantie in Lochem zijn we afgelopen donderdag hier.


VORDEN - De 29-jarige man die afgelopen nacht is overleden in zwembad In de Dennen in Vorden , is verdronken doordat hij onder een afdekzeil terechtkwam. In het Gelderse Vorden is donderdagnacht een 29-jarige man verdronken in zwembad In de Dennen. De brandweer kreeg rond drie uur de melding over een persoon in het water.

Hulpdiensten rukten massaal uit, maar dat mocht allemaal niet meer baten. De Vordenaar is ter plaatse overleden. Beste bezoekers, vandaag heeft er een ernstig incident plaatsgevonden bij het zwembad.


Politie, ambulance en brandweer zijn ter plekke en hebben mededeling gedaan van een tragisch ongeval met dodelijke afloop. VORDEN - Een man van uit Vorden is verdronken in zwembad In de Dennen in Vorden. Dat gebeurde in de nacht van donderdag op vrijdag. De top-uitstapjes, meer dan uitjes, activiteiten, verhalen en beoordelingen.


Bekijk alle bezienswaardigheden. In de mooie omgeving van het pittoreske dorpje Vorden , dat bekend staat om haar kastelen, de rust, ruimte, het karakteristieke landschap en de authentieke boerderijen, vindt u camping `t Meulenbrugge. U kunt bij ons heerlijk wandelen, fietsen en genieten van het prachtige coulisselandschap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts