donderdag 6 november 2014

Aaltjes tegen taxuskever

Aaltjes tegen taxuskever

Zet aaltjes in als natuurlijke vijand van insectenlarven en bereik snel resultaat. Bestel aaltjes snel en eenvoudig op royalbrinkman. Wij reageren binnen uur. Bestel Aaltjes taxuskever bij een van onze webshops en bespaar! Neem de verpakking en meng deze met liter water.


Meng vanuit deze basisoplossing de juiste liters (voor jouw oppervlakte) in een gieter. Een gieter van liter water is voldoende voor m2. Giet daarna het mengsel uit over het te bestrijden oppervlakte. In de webshop kunt u nematoden bestellen tegen de taxuskever en andere snuitkevers. Wilt u nematoden ( aaltjes ) tegen snuitkevers bestellen?


Snuitkevers Er zijn wereldwijd zo’n 60. Een groot aantal leeft van de bladeren en de larven voeden zich met wortels van allerlei gewassen. In augustus tot half november kan je ook de taxuskever tegen gaan.


De minimale temperatuur moet tenminste 8°C zijn om effectief de larven te bestrijden. Bij een lagere temperatuur werken de aaltjes niet goe maar ook de larven van de taxuskever gaan dan dieper de grond in. Gebruik hiervoor aaltjes tegen de larven van de taxuskever. Wanneer de taxuskever in aanraking komt met de aaltjes , dringen aaltjes bij de kever naar binnen en op deze manier sterft de kever binnen enkele dagen.


Wanneer kan ik de aaltjes tegen de taxuskever het beste toepassen? De aaltjes tegen de taxuskever (val) kan worden ingezet van begin mei tot en met begin november. De larven kunnen zich ook bovengronds voeden in plantenstengels. Zowel de volwassen kevers als de larven zijn generalistisch en hebben zeer veel waardplantsoorten.


Aaltjes tegen taxuskever

In de praktijk kunnen grote larvenpopulaties planten vernielen. Gevestigde gewassen zijn beter bestand tegen aantasting dan jonge planten of pas gestekt uitgangsmateriaal. Verwijder de folie en leg het plankje met de gel en aaltjes gevulde groeven naar beneden direct op de aarde onder de aangetaste planten.


Verwijder losliggende bladeren, de natuurlijke schuilplaats van de taxuskever. De taxuskever vreet ronde happen uit hun bladeren, maar dit is niet schadelijk voor de plant. Planten gevoelig voor taxuskever zijn o. Deze larven leven in de bodem en vreten aan de wortels van de plant.


Alleen de larven worden gedood door Aaltjes , niet de taxuskevers. Compost Speciaal is niet afhankelijk van temperaturen en dood eitjes, larven en taxuskevers in alle stadia”. Natuurlijk vijanden van je plaag: aaltjes. Aaltjes tegen de larve van de taxuskever kunnen wij ook leveren. Het insectendodende microscopisch kleine aaltje Steinernema kraussei weet gelukkig wel weg met de larven van de taxuskever.


Het kruipt via natuurlijke openingen de larven binnen en infecteert ze met bacteriën, die de larven verdoven en doden. Vergelijk alle prijzen van Aaltjes taxuskever en bespaar tot. Aaltjes worden rechtstreeks van bij de leverancier verstuurd (dit om de aaltjes zo snel mogelijk bij u te krijgen).


Dit gebeurt steeds op maandag, dinsdag of woensdag. Zo heeft u de aaltjes zeker tegen het weekend en zullen de aaltjes hun werk goed kunnen doen. We passen de aaltjes als grondbehandeling toe rond de planten, overal waar taxuskeverlarven aanwezig zijn. De aaltjes zullen de larven van de taxuskever effectief en snel afdoden op een natuurlijke, biologische manier. Onschadelijk voor mens, natuur en.


Voordelen aaltjes tegen taxuskever. Aaltjes bouwen geen resistentie op zoals chemische middelen en kunnen dus onbeperkt gebruikt worden. Overdosering van aaltjes is ook niet mogelijk. Een verpakking van 10m² tegen engerlingen is voor 5m² tegen taxuskever.


LET OP Omdat deze Aaltjes speciaal voor jou ingepakt en verstuurd zijn, komt het recht van retour te vervallen. Dan verwijzen we je graag door naar de dichtsbijzijnde vestiging. Weet u niet met welk soort plaaginsect u te maken hebt, wij kunnen dit voor u determineren. Het biologisch bestrijdende (koude) aaltje tegen taxuskever voor een oppervlakte van 250m².


Het biologisch bestrijdende aaltje Steinernema Kraussei tegen de larven van de taxuskever voor een oppervlak van 250m². Voor meer informatie, klik hier. Je kunt het best de larven van de kever bestrijden, omdat deze de meeste schade veroorzaken.


Het product bevat 1miljoen aaltjes in een draagstof. Deze aaltjes vallen de larven aan en zorgen dat ze sterven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts