donderdag 20 november 2014

Blokker strijkhoes

Blokker strijkhoes

Gratis verzending in Nederland. Een strijkplankhoes, strijkplankovertrek of strijkhoes is een hoes die je over je strijkplank trekt. Vind je strijken niet het leukste karweitje om te doen? Maak van het strijken een feest met een vrolijke maar ook handige strijkplankhoes van Blokker. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Zoals Steigerhout Bruin of Grijs, vanaf € 1gratis verzonden. En strijkplankhoes is een overtrek voor een strijkplank. Er zijn verschillende soorten strijkplankhoezen, dus let erop dat je wel de juiste aanschaft. Strijkhoezen in maat S, M, L, XL en XXL.


Zo is het van belang dat de strijkplankhoes geschikt is voor jouw strijkijzer en strijkplank. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Van een complete strijkplankovertrek met een schuim onderlaag en molton tot een innovatieve overtrek met lagen speciaal voor stoomgeneratoren.


Lees meer Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit. Meet de lengte en breedte van je strijkplank op. Kijk in onderstaande maattabel welke maat hoes je nodig hebt. We helpen je graag verder.


Brabantia strijkplankhoezen zijn er in verschillende kleuren en designs. Vijf-laagse strijkhoes met hip design De Metaltex Active strijkhoes is een strak ontworpen strijkhoes. Het kleurrijke tuin- en bloemen silhouet maakt het strijken een aangenamer karwei om te doen. De afmetingen van de hoes zijn 1x cm. De strijkhoes is voorzien van vijf lagen.


Als strijken al saai zou zijn, dan wordt het leuk met een Brabantia. Bekijk de categorie wassen en strijken op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje.


Ik heb een paar jaar geleden een strijkplank van het merk Allibert gekocht bij Blokker. Nu is de overtrek versleten en kan ik er geen aankomen die past op deze strijkplank. Bij aankoop werd mij echter gezegd dat ik me hierover geen zorgen hoefde te maken. De filiaalhouder heeft vanalles geprobeer zonder resultaat.


Blokker strijkhoes

Als onze mogelijkheid tot logisch nadenken even goed was als deze strijkhoes , hadden we waarschijnlijk de juiste maat gekocht. Maar met een beetje knutselwerk hebben we hem toch kunnen gebruiken. Ik raad dus iedereen aan die een strijk hoes gaat kopen eerst goed af te meten welke strijkhoes je nodig hebt. Kijk vervolgens in de maattabel om te zien welke maat strijkhoes je nodig hebt.


En bestel de strijkhoes voor jouw strijkplank. We kunnen deze maat wellicht wel leveren. Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze.


Blokker strijkhoes

Ook zijn er diverse strijkhoezen verkrijgbaar, kijk voor het actuele aanbod op Bol. Zoek een strijkplankhoes via de filters in de linkerkolom. Wil je strijkplankhoezen vergelijken?


Een elegant design, een groot ergonomisch werkbla in de hoogte verstelbaar en een strijkhoes met een hoge kwaliteit: de strijkplank Plusboard van LAURASTAR is ontworpen om het strijken gemakkelijker te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts