dinsdag 18 november 2014

Bosch heggenschaar ahs 50 26

Bosch Accuschroevendraaier IXO V V Ah. Duitse kwaliteit, maand retourrecht en Geld terug garantie. Bekijk ons uitgebreide Bosch assortiment. Specialistisch advies nodig?


Bosch heggenschaar ahs 50 26

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De praktische hantering en de ergonomische achterste handgreep met softgrip zorgen ervoor dat het werken minder inspannend is. Met de krachtige 6Watt motor en het lichte gewicht (slechts kg) gaat het snoeien van heggen bijna vanzelf. De Bosch heggenschaar beschikt ook over een zaagfunctie doordat de messen aan het voorste gedeelte zijn voorzien van zaagtanden.


Waar is het artikel voor geschikt? De Bosch elektrische heggenschaar AHS - heeft een 6watt High-Power motor met hoge trekkracht voor krachtig snoeien. Voor een goed beeld van deze Heggenschaar zijn meer. De optimale balans en ergonomie zorgen ervoor dat je comfortabel kunt werken in elke positie. Daarvoor kijk je op Kieskeurig.


Voordelig gereedschap van Stahlwille Tot 1dagen kosteloos retour. Keuze uit ruim 5heggenscharen. Alle merken heggenscharen online.


Dankzij de kleine afmetingen zijn deze heggenschaar minder zwaar dan vergelijkbare heggenscharen. Het voordeel is dat deze heggenschaar stiller is dan de motor heggenschaar. Nadeel ten opzichte van de motor heggenschaar is dat een accu op tijd opgeladen moet worden. De meeste modellen heggenscharen binnen ons aanbod werken elektrisch of op accu.


Bosch heggenschaar ahs 50 26

Deze accu heggenschaar met volt Ah Li-Ion accu heeft een zwaard van centimeter en is vooral geschikt voor de kleinere tot middelgrote heggen. De Bosch Elektrische Heggenschaar AHS - heeft een 6watt High-Power motor met hoge trekkracht voor krachtig snoeien. Met een centimeter blad voorzien van diamantgeslepen lasergesneden messen en een 6watt elektrische motor ga je aan de slag. De voordelen van de BOSCH elektrische heggenschaar AHS 55- spreken uiteraard voor zich!


De elektrische heggenschaar is goed gebalanceerd en de ergonomische handgrepen zorgen voor een comfortabele werkpositie. Deze heggenschaar AHS - van Bosch is onmisbaar voor een nette tuin. Met deze schaar gaat het snoeien van middelgrote heggen zeer vlot. De compacte en lichte schaar ligt goed in de hand en is gemakkelijk te gebruiken.


Bosch heggenschaar ahs 50 26

Dankzij de Bosch High Power Motor kan je genieten van krachtige snoeiprestaties om de klus snel te klaren. High-Power - motor met hoge trekkracht voor krachtig snoeien Slipkoppeling met heel hoog draaimoment ( Nm) voor snoeivermogen Gering gewicht. Meer dan lichter dan het vorige model voor het snoeien van heggen zonder dat de armen moe worden Moeiteloos werken. Het knippen gaat vloeiend over in de zaagfunctie en binnen een fractie van een seconde ligt de afgezaagde joekel van een tak op de grand voor je voeten. Een ruim assortiment Bosch heggenscharen en inspiratie vind je bij KARWEI.


Alles voor het verfraaien van je huis en tuin. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel. BOSCH Elektrische heggenschaar AHS 45-. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts