maandag 24 november 2014

Gamma schapenhek

De afstand tussen de paaltjes is ongeveer 4-cm. De verwachte levensduur is ongeveer jaar. Kenmerkend voor dit hek is, dat het in verschillende tuinen kan worden toegepast vanwege de natuurlijke uitstraling. Een schapenhek uit kastanjehout heeft een unieke uitstraling, die zowel in rustieke als moderne omgevingen past.


Het hek is milieuvriendelijk en zeer duurzaam.

Kastanjehout staat immers bekend om zijn weerstand tegen vocht en schimmels, waardoor het hek zeker jaar mooi blijft. Dit hek is meter hoog en meter lang. De GAMMA accu grasmaaier AGM-36V maakt het maaien van je gazon zo makkelijk mogelijk. Door de krachtige 36V Li-Ion accu zijn verlengsnoeren verleden tijd.


De maaier wordt geleverd met twee krachtige 2. Ah accu’s waardoor je veel werk kan doen voordat je ze moet opladen. Noord-Holland is al meer dan jaar de grootste producent en leverancier van houten schapenhekken.

Inmiddels hebben veel hekken hun weg gevonden naar tevreden klanten. De oorsprong van het bedrijf ligt bij houten producten voor de schapenhouderij. Het schapenhek heeft een afmeting van circa meter hoog en meter lang. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Een ideaal product om te gebruiken als tuinafscheiding of afrastering en een stuk goedkoper dan hekwerk bij bijvoorbeeld de Gamma of Praxis!


Wilt u een schapenhek kopen? Wanneer u het liefst een zo strak mogelijk model wilt, kunt u het best voor een Frans schapenhek kiezen. Dit GAMMA kraanstuk is geschikt voor het aansluiten van de tuinslang aan de kraan zonder enig gereedschap te hoeven gebruiken. Let er wel op dat voor het kraanstuk ook een koppeling nodig is.


Dit kastanje hekwerk wordt geleverd op rollen van meter of meter (dit is afhankelijk van de fabrikant en het gewicht van het hekwerk). Nu nieuw 50cm hoog en meter lang (frans, latafstand 4-6cm) voor 9euro inclusief btw. Van hameren houthandel in ter aar bied aan kastanje houten schapen hekwerk, prachtige landelijke uitstraling.


Bestelt u uw kastanjehouten hekwerken of schapenhek bij Intergar dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod. Gewikkeld met gegalvaniseerd ijzerdraad. Obehandeld een zeer duurzaam.


Van al onze hekwerken blijft het schapenhek ongekend populair.

Engels hekwerk - latafstand 4-cm. Onze hekwerken van kastanjehout zijn niet alleen praktisch en duurzaam maar hebben ook een mooie uitstraling. Vooral het door ons geïntroduceerde schapenhek is een groot succes.


Het Franse schapenhek is alleen verkrijgbaar met een latafstand van tot centimeter. Bevestigingsmateriaal schapenhek. U kunt bij ons uiteraard ook terecht voor het juiste materiaal om uw schapenhek goed te bevestigen. Ons Frans schapenhek van kastanjehout, van de tamme kastanje, is afkomstig van speciaal daarvoor aangelegde productiebossen in Frankrijk. Tegen de tijd dat het schapenhek versleten is en dat kan tot wel jaar mee, is het kastanjehout voor een nieuw schapenhek alweer lang aangegroeid.


Het hout wordt geoogst en gesorteerd op kwaliteit en lengte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts