woensdag 26 november 2014

Parasol met verrijdbare voet

Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Haal vandaag nog die parasols met voet in huis. Bekijk ons gehele tuinmeubelen ssortiment online. De Hacienda parasol , zorgt voor flink wat schaduw die je eenvoudig op de juiste plaats krijgt.


Met een simpel handvat laat je de parasol naar het frame toe kantelen zodat de zon niet. Een vierkante of ronde voet maakt geen verschil voor de stabiliteit.

In tegenstelling tot een vierkante voet kan een ronde voet eventueel gerold worden (over het gras). Glatz heeft een unieke serie verrijdbare parasolvoeten. Met parasol Hawaii creëer je moeiteloos schaduw in je tuin tijdens de warme zomer. De parasol heeft een vierkant doek en is 3graden draaibaar.


Zo zorg je de hele dag door voor een koel stukje schaduw in je tuin. Op zoek naar een verrijdbare parasolvoet? Kijk vooral eens rond bij de Tuinmeubelland parasolvoeten.


Op deze pagina vind je de verrijdbare parasolvoeten met wielen uit ons assortiment.

Liever in het echt bekijken en persoonlijk advies op maat? Kom langs in één van de winkels of neem telefonisch contact op met onze tuinmeubel specialisten. Zo staat de voet alleen in het zicht als je hem daadwerkelijk gebruikt en berg je hem buiten het seizoen gewoon op.


Want parasolvoeten zijn stuk voor stuk redelijk compact. Kies de parasolvoet bij je parasol. Dat wil niet zeggen dat elke voet ook qua stijl past bij jouw parasol.


Grote parasols hebben een zwaardere voet nodig dan kleine. Wil je hem nog makkelijk kunnen verplaatsen? Zorg dan voor een verrijdbare voet of een voet die je kunt vullen met water.


Kom naar Intratuin, wij adviseren je. Bij een kleine parasol die verplaatst kan worden, is een verrijdbare of vulbare parasolvoet handig. Vul hem met water, zand of grind. Kies een grote, zware voet bij een grote parasol die op één plek staat. Of veranker je parasolvoet in de grond met een grondpen.


Op het balkon past een parasolhouder speciaal voor aan een leuning. Er zijn verschillende opties zoals een reguliere parasolvoet, een vulbare parasolvoet, een verrijdbare parasolvoet –een voet op wielen-, een muurbevestiging, een betonnen parasolvoet, of een grondanker voor uw parasol. Een reguliere parasolvoet is een voet die u eenvoudig kunt openen en daardoor kunt vullen met water, zan cement of stenen.


De verrijdbare parasolvoet is geschikt voor parasols met een diameter van 19.

Klein minpuntje is dat de parasol bij een zetje wind. Voor iedere parasol heeft Praxis een bijpassende voet. Kies je voor een moderne zwarte parasolvoet van beton of graniet? Of ben je opzoek naar een vulbare parasolvoet? Het is belangrijk dat je de juiste parasolvoet kiest.


Een parasolvoet zorgt voor extra versteviging voor je parasol. Binnen dgn gratis thuisbezorg 2jr garantie! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! De aluminium paal zorgt er samen met de stevige aluminium baleinen voor dat de parasol erg duurza.


Deze stort u in beton en vervolgens kunt u uw parasol hierin plaatsen. Een grondanker is geschikt voor zowel staande parasols als zweefparasols. U kunt ook kiezen voor parasols die inclusief parasolvoet geleverd worden.


De zweefparasols in ons assortiment worden in de meeste gevallen aangeboden inclusief de voet. Beschermt tegen de warmte en UV-stralen en staat sfeervol op je balkon of dakterras. Deze verrijdbare parasolvoet met zijn ronde vorm is verzwaard met kilo graniet.


Parasol inclusief parasolvoet. Schep een mooie beschutte plek in de tuin of op het balkon met een mooie parasol en zorg dan voor een stevige stand met deze parasol voet. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Deze parasolvoet is geschikt voor alle parasols met een buis maat van max. Gratis verzending vanaf €4-.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Verrijdbare voet met van beton. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Er zijn parasolvoeten die je kunt vullen met water en die al gevuld zijn met beton.


Dit gewicht zorgt er namelijk voor dat je parasol rechtop blijft staan en niet bij elk zuchtje wind omwaait. De voet is van graniet en heeft een gewicht van kg. Dit zorgt ervoor dat de voet geschikt is voor parasol met een maximale doorsnede van 3cm. De diameter van de buis is verstelbaar tot mm. Heeft u nog vragen over de verrijdbare parasolvoet Eureka?


Bestel online of bezoek onze showrooms.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts