maandag 10 november 2014

Drachten tuincentrum

Online bestellen = razendsnel in huis! Gratis bezorging vanaf €50! Kies je bezorgdatum, ook op zaterdag. Seizoenswisselingen zoals je deze in ons tuincentrum vindt, zie je ook in onze horeca.


Als bijvoorbeeld het aardbeienseizoen gestart is, vind je deze terug op onze menukaart.

Vier keer per jaar wordt de menukaart aangepast aan het seizoen. Uitgebreid assortiment woon- en tuinartikelen, van tuinmeubels tot potgrond en van planten tot barbecues. Drie vestigingen in Friesland.


Door dagelijkse inkoop op de grootste bloemenveiling ter wereld en regelmatig contact met vele kwekers kunnen wij u een breed en scherp geprijsd assortiment aanbieden. Zoek met elkaar de ideale boom uit, groot of klein, en versier elk hoekje in huis met de mooiste kerstaccessoires. Neem de tijd en geniet van het.


De aangepaste openingstijden kun je ook vinden via Tuincentrum Overzicht.

Zo is deze vestiging bijvoorbeeld gedurende de maanden november en december iedere zondag geopend van 12. Altijd gezellig winkelen en regelmatig leuke workshops. Klik hieronder op één van de assortimentsgroepen om meer over dit onderwerp te lezen. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie.


Hét online tuincentrum met meer dan 10. U kunt alle artikelen en bestellingen zowel laten bezorgen als afhalen bij ons magazijn. Drachten Bij Tuincentrum Tuin!


Ook in onze tuincentra kunt u terecht voor goed advies van onze medewerkers. Kom eens langs bij het groenste tuincentrum van het land. We hebben planten, tuingereedschap, bloempotten en veel meer! Zoek je inspiratie of advies over producten? Selecteer één van de Tuincentra voor meer informatie zoals openingstijden, koopavonden en koopzondagen.


Bij binnenkomst valt de Bloemenwereld gelijk op: een presentatie van verse bloemen in verschillende boeketten, kleuren en prijscategorieën. Meer informatie over Tuincentrum. Hier vindt u alles voor de onderhoud of invulling van uw tuin, zoals planten en bloemen, potten en potgron enz.

Gemakkelijk Tuinproducten online bestellen en zonder gesjouw thuis laten bezorgen! Al jaar het grootste online tuincentrum! Deskundig advies van echte tuinspecialisten.


Dit jaar is dus de laatste keer dat ze open zijn met kerst en daarom kunnen klanten nu volop profiteren van scherpe aanbiedingen op heel veel kerstartikkelen. Zo geeft Tuincentrum Bijma nu maar liefst korting op alle kerstballen, zelfs op de nieuwe. Er zijn 1tuincentra in Nederlan waaronder bekende tuincentra zoals Intratuin en Groenrijk.


Vaak bestaat een tuincentrum uit twee delen, een broeikasgedeelte en een buitengedeelte. TeeningaPalmen is uw online Tropische Tuincentrum met topkwaliteit winterharde palmbomen, olijfbomen en andere tropische planten voor de laagste prijzen. Als particulier, bedrijf of gemeente heeft u niet altijd de kennis en ervaring in huis voor groenonderhoud. Ook ontwerp en aanleg gaan niet zomaar. Uw tuincentrum in Friesland nabij Sneek, Leeuwarden, Franeker, Joure en Harlingen!


Kwekerij in Frieslan gespecialiseerd in bloemen, planten en bomen voor de tuin. Plan en bespaar met Tiendeo!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts