vrijdag 28 november 2014

Veilige vuurkorf

Bereken online of bel Gratis! Bestel je vuurkorf eenvoudig online in onze webshop! Bestel eenvoudig en snel jouw nieuwe Terrasverwarming online. Kies uit producten vanaf € 199. Tips voor onderhoud en een veilig gebruik van de vuurkorf.


Om langer van een vuurkorf te kunnen genieten zijn er een aantal onderhoudstips.

Zo blijft de vuurkorf schoon en hoeft hij niet elk jaar vervangen te worden. Wilt u dat de vuurkorf zwart blijft, verf deze dan na verloop van tijd met zwarte hittebestendige lak 2. Wie vindt het nou niet gezellig om met een stel vrienden rondom een vuurkorf te zitten? Maar dan wil je wel graag een veilige vuurkorf , toch? Vuurkorven uit voorraad geleverd.


Niet zo een waar de stukken hout aan de zijkant zo uit kunnen vallen. Je kent ze wel, die op prullenbakken lijkende vuurkorven met spijlen waar soms wel bijna centimeter ruimte zit. Een vuurschaal of vuurkorf kan op uw patio of terras geplaatst worden en zorgt voor een veilig en probleemloos vuur.

Er zijn vele soorten en maten design vuurkorven en vuurschalen te koop. Kerstbomen zijn vrij vatbaar voor vuur of brand. Lees hieronder tips om de kerstboom brandveilige te maken. Een vuurkorf geeft de mogelijkheid om tijdens de avonden net iets langer buiten te blijven en zorgt natuurlijk voor een extra stukje gezelligheid Alle vuurkorven in onze shop zijn veilig , maar natuurlijk geldt altijd dat je moet oppassen met open vuur.


Zorg bij het aansteken van de vuurkorf ook dat u geen licht ontvlambare, synthetische kleding draagt, zoals fleece en nylon. Draag bij de vuurkorf liever katoen of wol. Let bij het aansteken van de vuurkorf altijd op uw eigen veiligheid en kies bij voorkeur milieuvriendelijke stookproducten die vrijwel geen houtrook overlast geven. Een vuurkorf is beter geschikt voor mensen die een tuinhaard toch wel erg groot en duur vinden en zoeken naar een kleiner, flexibeler alternatief en meer authentieke ervaring.


Fikkie stoken, maar dan veilig en met wat meer gemak. Het hout staat in een bak of ligt op een schaal en zo heb je een veilig kampvuur op je eigen terras. Veilig gebruik van de vuur korf. Wilt u de korf veilig gebruiken, dan is het verstandig om een aantal voorzorgsmaatregelen in acht te nemen.


Behalve dat de korf stabiel moet staan, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u de korf op een veilige manier aansteekt en laat branden. Heb je (metalen) spiesjes, dan kun je de vuurkorf zelfs gebruiken voor het roosteren van marshmallows of het grillen van worstjes. De vuurkorf wordt geleverd met een asplaat.


Bekijk nu ons uitgebreide assortiment vuurkorven. Meer geluksmomentjes buiten!

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Het zijn de ideale sfeermakers voor in je tuin of op het terras. Hoe gezellig een vuurkorf ook is, een vuurtje stoken blijft altijd gevaarlijk. Met deze tips gebruik je een vuurkorf en -schaal op een veilige wijze: 1. Gebruik geen benzine of terpentine om het vuur aan te maken. Hierdoor kunnen gevaarlijke steekvlammen ontstaan.


Gooi ook geen bewerkt hout in je mand of korf. In Franks brede assortiment vuurkorven vind je altijd een geschikt model voor in je tuin. Zomaar een fikkie stoken in de tuin is niet toegestaan, omdat het vuur zich dan snel kan verspreiden en dat is natuurlijk gevaarlijk. In een vuurkorf mag het wel, omdat de vlammen dan worden tegengehouden door het frame. Gebruik schoon en gedroogd hout in uw vuurkorf en voorkom het vrijkomen van schadelijke stoffen - Wilt u snel een sfeervol vuur in uw vuurkorf , neem dan een Zweedse houtfakkel.


Zet de fakkel in de vuurkorf en steek de lont aan. Lees meer tips in onze blog over veilig vuurtje stoken in tuinhaard en vuurkorf. Loopt de avond op zijn einde, laat het vuur dan eerst uit zichzelf doven. Tip: Bekijk hier de vuurkorven en terrashaarden van Fonteyn. Om het zwart mooi te houden raden wij aan om de vuurkorf te behandelen met hittebestendige verf.


Ook de vuurschaal is een veilig hulpmiddel waarmee u op veilige wijze zelf vuur maken kan. Dit is te koop bij de bouwmarkt. Het vuur ligt immers op de schaal! Een andere veilige oplossing die zelf vuur maken mogelijk maakt, is de vuurkorf.


Bovenal bieden ze de mogelijkheid om van een veilig houtvuur te genieten in je eigen tuin. Omdat het om een gecontroleerd vuur gaat, is het onder normale omstandigheden toegestaan vuurkorven te gebruiken voor een houtvuur, net zoals dat bij barbecues ook het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts