dinsdag 24 november 2015

Neutkens planten

Online, open-access, multidisciplinary journal from Nature Research. Including plant biotechnology, breeding, cell biology, development, genetics and more! Hét online tuincentrum met meer dan 10. Planten zie onze aanbiedingen!


U kunt bij ons het hele jaar door terecht voor de beste planten en bomen. Vroeger was het plantseizoen beperkt tot de herfst en wintermaanden. Het planten kan nu ook in het voorjaar en de zomer zonder problemen.


Samen zaaien, samen groeien: daar staan wij voor in de biologische landbouw en natuurmengsels voor de teelt in Zuid-Nederland. Bekijk ons ruime assortiment. Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in planten voor uw tuin. Sierbomen, bol-bomen, leibomen en dakbomen op voorraad in winkel en online.


Neutkens planten

Daarnaast ontvangt u exclusief bij online bestellingen geplaatst via tuinplantenwinkel. U heeft het recht uw persoonlijke gegevens in te zien, aan te passen, aan te vullen of te schrappen. Via de webshop tuinplantenwinkel. Het is ook mogelijk het bedrijf te bezoeken om zelf de beplanting uit te zoeken.


Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Zaadhandel Neutkens denkt graag mee met de klant. Daarom is het naast het uitgebreide assortiment aan natuurmengsels ook mogelijk om een mengsel op maat te laten maken.


Doorgaans zijn planten met kluit (grofweg te bestellen in de periode vanaf medio oktober tot april) iets goedkoper in aanschaf dan potgekweekte planten die het hele jaar door aangeboden worden. Bij iedere plant vindt u het aantal benodigde planten per strekkende meter. Voor al je tuinplanten kun je bij ons terecht! Bestel eenvoudig en snel op beslist.


Van bodembedekker tot boom. Het is gelegen in een landelijke omgeving in de Brabantse Kempen. De meest volledige site met ruim 66. Bezoek ons unieke plantencentrum! Knegsel vindt u op Openingstijden.


Neutkens planten

Met een groot assortiment graszaden en breed aanbod van kruiden leveren wij veel diversiteit voor de biologische landbouw. De ruime kennis en ervaring, plus de mogelijkheid om op-maat mengsels samen te stellen geven het graszaad extra toegevoegde waarde voor bodem en plant. Bij vragen en voor advies kunt u altijd terecht bij onze medewerkers. U kunt uw online bestelling ook afhalen in ons planten - en bomencentrum. In dat geval ontvangt u van ons een mail wanneer uw bestelling klaar staat.


Hieronder vindt u onze openingstijden. Kerstartikelen zijn vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Borage (borago officinalis) Eenjarige kruid. Boekweit (fagopyrum esculentum) Eenjarige plant.


Neutkens planten

Wij zijn nog een echt familiebedrijf, waar klantvriendelijkheid en servicegericht werken erg belangrijk zijn. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts