maandag 11 juni 2018

De bonte wever assen zwemmen

Vergelijk en bespaar geld. De beste last minute aanbiedingen. Ontdek of herontdek Nederland. In het subtropisch zwemparadijs kan iedereen volop genieten. U krijgt direct een bevestiging.


Maar naast het golfslagba de wildwaterkreek en de glijbanen, valt er nog veel meer te beleven.

U kunt bijvoorbeeld baanzwemmen in het 25-meter bad (binnen of buiten). De kids spetteren er lekker op los in het peuterbad. Het all-in principe omvat onbeperkt genieten van koffie, thee en vruchtensappen en onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten (m.u.v. de zonnebanken) in het zwem- en saunaparadijs. Heeft u zin om een dagje te zwemmen en daarna te genieten van ons. Het subtropische zwemparadijs zit vol verrassingen voor enthousiaste waterratten.


Hotel - Business - Events - Sport. Buiten de losse entree is er ook de mogelijkheid om een toegangskaart te kopen die je keer toegang geeft tot het zwembad. Deze toegangskaart bieden wij uiteraard aan tegen een heel gunstig tarief.


Door de All Inclusive formule is het goed toeven in dit onderkomen waar van alles te beleven valt.

Van ons verblijf maakte ik een impressie. Voordelig hotelarrangement in Assen. Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Maak gebruik van de lage prijs! Bespaar veel geld met Hotels.


Verrassend compleet met een unieke 4-sterren hotelaccommodatie. Ons complex biedt ontelbare mogelijkheden op zeer uiteenlopende gebieden. Voor welke gelegenheid dan ook, sportief, ontspannen feestelijk of zakelijk. Ik ben voor de eerste keer met mijn vriendin in de. Trotseer de golven in het golfslagba laat je meevoeren in de wildwaterkreek of waag een afdaling van de glijbaan.


Het multifunctionele hotel, sport- en evenementencentrum in Assen. Zwemmen de Bonte Wever Assen flip masters. Hans de Kort 600views. De Bonte Wever Assen : Schandalig! Ben je nog aan het oriënteren?


Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Er zijn vele mogelijkheden voor klein- of grootschalige evenementen, beurzen, zakelijke bijeenkomsten, (personeels)feesten en bruiloften. Een ogenblik geduld alstublieft.


Bij de Bonte Wever is zwemmen meer dan alleen baantjes trekken.

Natuurlijk kan dat ook in één van de 25-meter banen, maar er is meer te beleven! Wildwaterkreek en glijbaan. In het golfslagbad deinen de gasten relaxed op de golven of zwemmen ze er dwars doorheen.


Voor een gezonde portie spanning ga je naar de wildwaterkreek of de glijbaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts