woensdag 6 juni 2018

Zandbak ella

Grote keuze aan houten en kunststoffen zandbakken - Natuurlijk alleen het beste! In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Kies uit producten vanaf € 299.


AXI Houten Zandbak Ella - x cm. Deze stevige, ruime zandbak met bankjes staat garant voor urenlang speelplezier in de achtertuin voor uw kinderen. Houten zandbak AXI Ella met deksel en zitje - Limited Edition. Deze Limited Edition zandbak van het merk AXI is een leuke en veelzijdige zandbak met een. De houten zandbak Ella van Axi is een leuke en veelzijdige zandbak met een handig sluitsysteem.


De zandbak is gefabriceerd van FSC hout en is bestand tegen schimmels, ongedierte en houtrot. Bouw de mooiste zandkastelen, of bak de lekkerste zandkoekjes. Met zandbak Ella ben je nooit klaar met spelen!


Zandbak ella

Bovendien kun je het deksel zo openklappen dat er twee. Ella is een leuke en veelzijdige zandbak met handig sluitsysteem. Kopen kun je ook heel gemakkelijk via onze website doen.


De klep verander je in een handomdraai in twee zitbankjes. Ons hele assortiment vind je online en je kunt alles online bestellen. Je zandbak online kopen heeft natuurlijk een heel groot voordeel: je hoeft niet te sjouwen met onhandige en zware delen van een houten zandbak , of passen en meten hoe je twee schelpen in de auto gaat krijgen. De AXI Ella zandbak is een leuke en veelzijdige zandbak met een handig sluitsysteem. AXI Zandbak Ella met bankjes online kopen bij vidaXL.


Na het spelen doe je de klep weer dicht zodat er geen dieren in kunnen. Bestel Zandbakken eenvoudig online of bezoek een Leen Bakker winkel in de buurt! Ontdek ons ruime assortiment! Ruime Keuze Hotels in Ella Bespaar tot.


Zandbak Ella Zandbak-Ella een houten zandbak met afsluitbaar houten deksel, na het openen van het deksel ontstaan er bankjes zodat de kinderen hier op kunnen zitten na het spelen om even uit te rusten. De zandbak Ella van Axi is een mooie ruime en multifunctionele zandbak waar je makkelijk even kunt uitrusten als je klaar bent met spelen. De zandbak heeft een inhoud van ongeveer 2kg en kan overal geplaatst worden.


Zo wordt het zand natuurlijk gereinigd. Bestel je houten zandbak online bij TOP buitenspeelgoed of kom langs in Woudenberg voor persoonlijk en deskundig advies. Verander de klep snel en eenvoudig in twee zitbankjes zodat de kinderen zittend kunnen spelen of even kunnen uitrusten van het zandkastelen bouwen.


Er kan ongeveer 2kg zand in deze bak dus er is voldoende om de mooiste creaties mee te maken! Ella XL is een leuke en veelzijdige zandbak met handig sluitsysteem. Leuke vierkante zandbak van Axi. De deksel kan tot bankjes opengevouwen worden. De houten deksel kan gesloten worden en zorgt dat ongedierte geen kans krijgt in deze zandbak.


Zandbak ella

Er kan 250kg zand in de zandbak (niet meegeleverd). Klik hier voor onze andere zandbakken. Tevens is deze houten zandbak behandeld met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts