vrijdag 1 juni 2018

Sportiom zwembad

Haal vandaag nog een zwembad in huis. Het golfslagbad en het zwembad achter de rotsen en de glijbanen zijn open. Klik hier voor meer informatie.


De bandenglijbaan en het gedeelte waarbij je onder de rotsen door zwemt zijn helaas gesloten door groot onderhoud. Beleef een compleet dagje uit in subtropisch zwemparadijs AquaFun!

Kom naar Sportiom voor een compleet dagje uit! Glij van de glijbanen en beleef een spannend avontuur in de wildwaterbaan! Het grotten-thema van zwembad AquaFun wordt vervangen voor een nieuw thema. Tot die tijd zijn de grotten gesloten.


Ook de bandenglijbaan is afgesloten. Hierdoor is AquaFun momenteel geopend tegen een verlaagde entreeprijs van € 75. Zwemmen in Nederland is erg leuk, voor zowel baby’s, kinderen en volwassenen zijn er diverse mooie zwembaden in Nederland.

Ook in het buitenland zijn er diverse mooie subtropische zwembaden. Veel Nederlanders kiezen voor België of Duitsland en gaan daar naar een vakantiepark met subtropisch zwembad. Een overzicht van deze zwembaden zie je hier. Combibad Kwekkelstijn te Rosmalen is DE sociaalmaatschappelijke zwemaccommodatie van Rosmalen, s’-Hertogenbosch en omgeving, U bent hier op de juiste plaats voor.


Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen? Zwembad is echt heel mooi opgezet met grotten enzo. Twee snelle glijbanen en een wildwaterbaan met banden. Op doordeweekse dagen is het veel rustiger en is het een heel leuk zwembad om naar toe te gaan.


Golfslagbaden, snelstromende rivieren, spannende glijbanen. Een subtropisch zwembad is een bron van plezier en een heerlijk dagje uit. Overal in Nederland zijn leuke en mooie subtropische zwembaden te vinden.


Subtropisch zwembad Nederland ⁑ Alle overdekte indoor subtropische zwembaden in Nederland. De grootste en mooiste subtropische zwembaden vind je bij een vakantiepark of bungalowpark (reserveren voor een dagje zwemmen is vaak nodig). Deze subtropische zwemparadijzen hebben echte beplanting, palmbomen en rotsen.


Giebros Technics in Zevenbergschen Hoek is een internationale speler in ontwerp, realisatie en onderhoud van (veelal complexe) technische installaties voor zwembaden , sneeuwparken en datacentra. In het zwembad van het Sportiom kunnen je kids zich makkelijk een hele dag uitleven.

In het grote golfslagbad kunnen ze eindeloos spelen, en als ze dat beu zijn is er nog een enorm aanbod aan wildwaterbanen en andere glijbanen. Neem bijvoorbeeld de Cocowave, waar ze alleen of met zijn tweeen vanaf kunnen in een zwemband. Met een subtropisch zwembad , een tropisch bos en diverse sportaccommodaties is Omnium het sport- en recreatiecomplex van Zeeland.


Omnium in Goes is het grootste subtropische zwembad van Zeeland. AquaFun Sportiom voelt als een prachtig tropisch vakantie-eiland aan de voet van een vulkaan! Een leuk uitje met de kinderen, dagje weg of als kinderfeestje. Heerlijk zwemmen in het Zeeuwse. Een zwembad vol waanzinnige attracties voor groot en klein!


Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. Zoals attractieparken, dierentuinen, zwembaden en mogelijk ook. Recreatiebad Stappegoor is gelegen in sport- en recreatiegebied Stappegoor. De plek voor een dagje uit met het hele gezin.


Welkom in Golfbad Oss voor een dagje zwemmen, zwemles, kinderfeestjes, aqua sportief, zwangerschapszwemmen, ouder- kindinstuif of baby- peuterinstuif!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts