woensdag 13 juni 2018

Cine lounche houten

Films, aanvangstijden, informatie. In het centrum van Houten is ruim voldoende parkeergelegenheid. U kunt in diverse parkeergarages parkeren, maar parkeergarage De Kruitmolen is het dichtst bij. Vanuit deze parkeergarage kunt u de borden tot de ingang van de bioscoop volgen.


Cine lounche houten

Parkeergarage Spoorhaag sluit op werkdagen om 21:en op zaterdagen om 20:00. In ons restaurant kunt u onbeperkt genieten van onze menukaart. Een mooie ambiance, goede filmzaal, prima stoelen. Je kunt vanuit je stoel drinken e. Dan denk je dat dit een fancy bioscoop.


Wat een ontzettende nare ervaring. Hier kun je alle grote producties van het moment zien. Met CJP-korting, uiteraard. Op vertoon van je pas krijg je € - korting op je kaartje als je de bios bezoekt op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag (dus in het weekend en op vrijdagavond gaat deze vlieger niet op).


De bioscoop staat helemaal in het teken van persoonlijke service. In de kleine, gezellige zalen heeft iedere zitplaats een tafeltje met een gedimd schemerlampje en ruime comfortabele fauteuils. Tijdens de film zijn geen pauzes. Schrijf je hier in en ontvang iedere donderdag een e-mail met alle premières.


We proberen maandelijks bij zijn ouders op bezoek te gaan en wanneer we daar zijn vinden we het leuk om ook meteen iets voor onszelf te doen, aangezien we daar voor minimaal dagen blijven altijd. Een van onze favoriete bezigheden is samen naar de bioscoop gaan en dan staat er bioscoop veruit aan de top voor ons: de Cinelounge in Houten. Om ontspanning te garanderen zijn er bijvoorbeeld extra comfortabele stoelen. Alle informatie over films, aanvangstijden en tickets van bioscoop Cinelounge in Houten. Kevin Galesloot — Geweldig hoe mensen altijd klagen over bioscopen.


Mn bril was vies, het geluid te har het beeld te groot”. Post Tweet Delen Deel via WhatsApp Deel via Messenger Community Updates. Cine Lounge ( Houten ) - DELEN Cinema Gold (Veldhoven) - HINT. Bij cinelounge kunnen gasten kunnen rekenen op persoonlijke aandacht.


Bij aankomst in de luxueuze zaal wordt men persoonlijk naar de ruime fauteuils begeleid en wordt. Rubriek Bioscoop Telefoonboek de Telefoongids van Nederland De afgelopen uur heeft telefoonboek. Felix Talen heeft functies op zijn of haar profiel. Film trailers, recensies en algemene info. CineFox werkt samen met een groot aantal bioscopen.


Cine lounche houten

De techniek is absoluut State of the Art. All the news about the new movies , the schedules, the trailers, the latest news, and so much more! Club Lounge Speciaal voor de mensen die een VIP plaats kopen is er naast de kassa een Club Lounge.


Om even extra tot rust te komen voordat de zaal open gaat, en je kan gaan genieten van een leuke filmavond. Je kan hier ook alvast een drankje bestellen. In de VIP lounge zitten ook Willem (67) en Sarah (65). I am always enthusiastic when people ask me about the cinema in Houten.


CineLounge, Houten : Address,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts