donderdag 14 juni 2018

Gesmede spade

Spade van alle merken op beslist. Shop direct online op beslist. Het grootste online winkelcentrum. Altijd de beste deal voor jou.


De gesmede spade is zelfscherpen omdat niet alle metaallagen even snel slijten.

Doordat de steel diep in het huis van de zwanenhals zit, is deze spade zeer sterk en zal hij niet snel breken. Dit maakt de gesmede spade uitermate geschikt voor professioneel grondwerk, zoals spitten in vaste aarde en zware kleigronden. Een spade is het ideale tuingereedschap om te spitten. Voor het scheppen van zand of grind hebben wij ook een ruim assortiment schoppen.


De kleispade met een veer dul, in rechte uitvoering is bij elke “professionele” tuinliefhebber een welkom stuk gereedschap,ook verkrijgbaar in blank gepolijste uitvoering. Voor de hobby tuinierder hebben wij de spade westerwolde. Aan de bovenkant van de range vindt u de gesmede zwanehals spade.


Veel gebruikte spade voor algemene tuinwerkzaamheden en voor het graaf- en spitwerk op zwaardere grondsoorten.

Ook kunt u kiezen uit roestvrij staal, aluminium en koolstofstaal gesmede spade. Met deze Hendrik Jan gesmede spade heeft u een goed stuk gereedschap in handen voor het zwaardere werk. Hitte behandelt voor duurzaamheid.


Gehard spadeblad voor een optimale scherpte. Gesmede spade koopt u tegen de beste prijs bij Limtrade. Alle spade vind je op beslist.


Bekijk het aanbod online of bezoek de showroom te Heythuysen en laat u vrijblijvend adviseren! Het blad is aan de bovenzijde voorzien van een opstapje waardoor er extra druk met de voet uitgeoefend kan worden. Voor prettig werken druk zetten op de T-kruk en de andere hand op het midden van de steel houden. Door de scherpe snede kan de spade soepel in de grond gestoken worden.


De schop kan veel gewicht dragen doordat de krachten verdeeld worden over de houten steel. De afmeting van het blad is 2x 1mm. Bij toolstation nieuwe bestel krijgen we er ook nog een snoeischaar bij.


Streuding Gesmede zwanenhals spade met houten T steel. Ook al spit je niet, toch is een spade een heel handig en vrijwel onmisbaar instrument om heesters en struiken te planten en te verplanten. Duurzaam tuinieren begint met duurzaam gereedschap: een goede gesmede tuinspade koop je voor het leven en is een genot om mee te werken: een gesmede spade blijft altijd scherp!

Door drukte bij postnl kan uw bestelling iets langer onderweg zijn dan u van ons gewend bent. Voordat je begint om een spade in je selectie tuingereedschap op te nemen kijk je eerst naar de grondsoort die in jouw tuin van toepassing is. De spade bestaat uit een metalen plaat en een steel. Voor harde grond zoals bijvoorbeeld kleigrond kun je het beste kiezen voor een gesmede spade.


Met een gesmede spade weet je zeker dat deze door gebruik in je tuin alleen maar beter zal gaan werken. Gereedschap waarvan je voelt en ziet hoe goed het gemaakt is. Jacob Boer staat voor 1 Zeeuwse Zekerheid!


Bestel simpel en snel jouw tuingereedschap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts