dinsdag 26 juni 2018

Ward regenton 210 liter

Shop direct ward regentonnen online. Beslist de laagste prijzen. Alle merken voor de laagste prijs. Bestel Regentonnen online. Het grootste online winkelcentrum.


Ward regenton 2liter tot goedkoper.

Groot assortiment Regenton. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Scherp geprijsde Regentonnen in vele formaten. Dan is deze regenton misschien wel iets voor u! Ward is een bekend merk wat in Engeland geproduceerd wordt. De regentonnen zijn in verschillende maten verkrijgbaar.


Koop nu en betaal pas over dagen! Iedereen herkent meteen dat dit een regenton is. Dit model wordt vaak gekozen omdat hij voorzien is van een grote deksel, doormiddel van de afneembare grote deksel kunt u gemakkijk met een emmer of gieter het water eruit scheppen.

ActiepakketHet 2liter regenton actiepakket Smart wordt geleverd inclusief;2x 2liter regenton t. Multifunctionele deksel2x Vaste uitloop met afsluitdopNu met gratis regenton. Traditioneel model met een grotere inhoud voorzien van grote opening voor het makkelijk uitscheppen met emmer of. Het kunststof is prachtig afgewerkt in een fraaie groene kleur.


Deze regenton bevat een kinderbeveiligd deksel en is gemaakt van hoogwaardig UV-bestendig kunststof. Behalve dat zijn de kunststof regentonnen voorzien van twee voorgeboorde gaten. Ward Slime Line regenton 2liter groen De Ward Slime Line is een regenton die beschikt over een grote capaciteit zonder dat hij veel ruimte in beslag neemt. Deze Ward vulautomaat is niet alleen een regentonvuller, maar tevens ook een handige overloop.


Dat wil zeggen dat de vulautomaat er niet alleen voor zorgt dat uw regenton wordt gevuld met hemelwater, maar ook dat hij niet overloopt. De Ward vulautomaat maakt het mogelijk om uw regenton te vullen met gratis, kalkvrij regenwater. Zolang uw kunststof regenton leeg is, is deze namelijk extreem licht van gewicht! Kunststof regenton houtlook.


Vindt u plastic in of rond uw tuin geen prettige aanblik? Dan heeft Haxo de oplossing voor u! Ook een houten regenton behoort tot de. Met de ton draag je bij aan een goed milieu en bespaar je ook nog eens geld! De groene kunststof regenton heeft een inhoud van 2liter en wordt geleverd inclusief een kraantje, deksel, voet en vulautomaat.


Een complete, voordelige regentonset die niet in de tuin kan ontbreken. Levertijd: - werkdagen.

Een kunststof regenton heeft wel een voordeel. Ward kunststof regenton 2liter groen. Het is geen natuurproduct, dus het weer heeft geen directe impact op de regenton.


De kleur zal dus niet gaan veranderen van de regenton en deze zal minder snel gaan lekken. Het is wel belangrijk dat u de juiste grootte regenton neemt. Indien u een grote tuin heeft, raden wij vanaf 2liter aan. Nu voor een zeer scherpe prijs en met gratis regenton pomp (jaar fabrieksgarantie).


Door het unieke overloop systeem kunnen de regentonnen niet overstromen en wordt overtollig regenwater eenvoudig afgevoer een overloop of verbinding set kunt u optioneel bijbestellen. Toch liever geen regenton houtlook, of andere kunststof regenton , neem dan zeker eens een kijkje bij de andere opties op onze site voor een plastic ton of een houten ton! Ruim assortiment voor een plastic ton.


Graag bieden wij u hulp, om de juiste keuze te maken voor uw basis plastic ton of regenton houtlook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts