donderdag 28 juni 2018

Steigerhouten krukje

Geniet ook van onze speciale Kortingsactie. Bestel snel en pak de korting! Snelste levering in de Branche! Ook steigerhouten meubelen op maat binnen weken bezorgd! De grootste collectie krukken.

Bekijk aanbiedingen en bestel direct online! De laatste krukjes trends. Groot assortiment Krukjes. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Onbehandeld kun je dit meubel gerust buiten laten staan omdat steigerhout van nature weerbestendig is. Wil je het steigerhouten krukje Okey laten behandelen, dan kunnen we het voorzien van bijvoorbeeld coating of een wash voor een klein bedrag extra. Het bouwpakket bestaat uit op maat gezaagd hout, schroeven en een duidelijke bouwtekening.


Zelf een krukje maken van steigerhout is nog nooit zo makkelijk en voordelig geweest.

Het krukje is leuk te combineren met bijvoorbeeld een kloostertafel. Dit krukje wordt ook vaak gebruikt als bijzettafel, of natuurlijk als. Steigerhouten krukje Okey 69. Deze krukjes zijn handgemaakt van origineel steigerhout uit de bouw. Er kunnen dan ook cementvlekken, noesten of beschadigingen inzitten.


Uiteraard zijn de krukjes goed geschuurd en splintervrij. Elk krukje is uniek met een eigen karakter. Voor extra stevigheid bevindt zich aan de onderkant een extra balk van 4. Daarnaast is het krukje voorzien van rubberen doppen aan de onderkant voor een langere levensduur. Ook dit krukje van steigerhout met of zonder hartje wordt in mijn atelier, speciaal voor jou, op maat gemaakt. Het betreft derhalve altijd maatwerk.


Leuk steigerhouten krukje met of zonder hartje in de poten. Met mooi sierlijk gezaagde zijkanten en eventueel één of twee hartjes. U kunt kiezen om het krukje zelf te schuren of u laat het krukje door ons schuren.


Kiest u voor een wash behandeling dan dient het meubel ook bij ons geschuurd te worden. Afmetingen kruk: L50xB40xH45cm. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in.

In deze laatste stap neem je de “planken voor het zitvlak” en deze schroef je op het frame. Je hebt nu een steigerhouten krukje gemaakt. Eventueel kun je een aantal krukjes maken met een leuk tafeltje erbij, om een zithoekje te creëren.


Veel plezier toegewenst bij het maken van je eigen steigerhouten krukje. Uniek wit handgemaakt krukje van wit voorbehandeld steigerhout. Dit robuuste krukje staat prachtig in elk interieur of geef het een mooi plaatsje in de vensterbank!


We hebben de krukjes in verschillende maten te koop. Ontdek ons unieke assortiment krukken. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.


Kies uit 3producten vanaf € 199. Een musthave voor in huis! Super leuk als ‘sier’ krukje , leuk met accessoires, maar ook voor bij de tafel of als tafel bij de bank! Dit steigerhouten krukje gebruik je makkelijk om een knusse sfeer te creëren.


Krukje , bankje van gebruikt steigerhout. Combineer het steigerhouten krukje bijvoorbeeld met een steigerhouten tafel. Wij verhuren ook bijpassende kussens voor op de steigerhouten krukjes in verschillende kleuren.


Bureautje van steigerhout deze set bestaat uit het gedroogde klasse a steigerhout dat een veroudert. Hierdoor passen ze makkelijk onder een tafels als de steigerhouten tafel Amsterdam of het bureau Den Haag. Bouwtekeningen steigerhouten meubelen.


We presenteren op deze pagina ook een breed scala aan bouwtekeningen voor het maken van steigerhouten meubelen. De opzet van deze bouwtekeningen is hetzelfde als de structuur van de steigerhouten werktekeningen: het benodigde materiaal staat afgebeel net als de aantallen van dat materiaal die nodig zijn. Bijzettafel van steigerhout, hij is voor alle doeleinden beschikbaar, en zelfs buiten kun je hem gebruiken.


In alle afmetingen te verkrijgen en het model is zelfs aanpasbaar. Professionele bezorging Vakmanschap jaar garantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts