vrijdag 29 juni 2018

Catnip plant kopen

Catnip plant kopen

Online, open-access, multidisciplinary journal from Nature Research. Subjects include biofuels, plant genetics, ecology and evolution. Topkwaliteit Planten, voordelig en zonder gesjouw thuisbezorgd. Hét online tuincentrum met meer dan 10.


Catnip plant kopen

Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. Daarom is kattenkruid een uitstekend middel om je kat in beweging te krijgen. Slechts zestig procent van de katten heeft het in zich om van dit kruid te genieten. De wild kattenkruid plant uit de familie lipbloemigen, labiatae is winterhard.


Het groeit in de berm en onder hagen, op kalkhoudende bodemgrond. In tuincentrums kan je het kattenkruidzaad kopen. Plant de zaadjes vroeg in het voorjaar. Er zit iets in de plant dat ze heel lekker vinden en waar ze zelfs ‘verslaafd’ aan kunnen raken.


Als er katten in de tuin komen die het kattenkruid onweerstaanbaar vinden en de plant beschadigen, is het misschien een beter idee een andere plant te kiezen. Deze vorm van kattenkruid kun je op bijvoorbeeld een krabplank plaatsen, om het extra aantrekkelijk te maken voor je kat. Daarnaast kun je bij ons ook kattenspeeltjes kopen waar al catnip in verwerkt zit. Op elke plant in pot, besteld bij Directplant, zit maanden groeigarantie.


Mocht de plant binnen deze periode geen leven meer vertonen, zeg het ons. U krijgt de plant vergoed of uw geld terug! Speelgoed met kattenkruid is geheel ongevaarlijk voor je kat en veel katten krijgen een gelukszalig gevoel van catnip ! Catnip Sardientje Stoffen Catnip sardientje helemaal gevuld met Catnip bloesem. Werkt lekker lang en is dus interessant voor je kat om mee te knuffelen en spelen.


Catnip plant kopen

Dit soort kattenkruid valt niet uit elkaar in het seizoen en heeft na de bloei mooie borstelige zaaddozen die ongeveer op een meter hoog komen te staan. In de periode juni tot oktober bloeit de Nepeta kubanica met paarsblauwe bloemen. Na de bloei verkleurt de bovenste helft van de plant naar opvallend paarsrood. Alle merken planten kopen.


Bestel eenvoudig en snel op beslist. De plant wordt sneller breder dan hoog. Is de plant eenmaal gepland behoeft het bijna geen onderhoud meer. Het is een sterkte plant die de zon erg goed verdraagd.


Geniet van deze mooie, geurende, bloemovergoten plant. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze plant heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en.


Dit zintuig blijkt extra gevoelig te zijn voor een bepaalde plant , die bekend staat onder de naam kattenkruid (ook wel bekend als catnip ). Katten staan bekend om hun sterke ruikzintuig. Kittens jonger dan maanden reageren meestal ook nog niet op kattenkruid. De kattenkruid respons heeft invloed op alle zintuigen van de kat - tast, reuk , zicht, geluid en smaak. Nadat ze de geur ervan hebben opgesnoven of van de plant hebben gegeten, rollen sommigen zich miauwend of jankend over de gron schurken ze tegen de plant aan of blijven ze onbeweeglijk staan met een doffe blik in de ogen. Soms bedekt het knipvlies het oog.


Kwijlen en spinnen komt ook voor. Catmint is een Engelse, wilde plant die tot de grote Labiatae familie hoort, evenals munt en dovenetels. Het heeft een frisse geur, waardoor vooral katten zich ook aangetrokken voelen door de gedroogde bladeren. De meeste katten vinden catmint eten en erin rollen erg plezierig en bedwelmend.


Bij Brekz kunt u de beste Catnip speeltjes voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Catnip voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld! De houdbaarheid van Catnip voor de kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Eén daarvan is nepetalacton, een stof met een mild hallucinerende werking en de belangrijkste veroorzaker van de typische ‘kattenkruid’-symptomen. Nepetalacton prikkelt de receptoren in het vomeronasaal orgaan (orgaan van Jacobson) achterin de neus van uw kat. Kattenkruid ( catnip ) bevat verschillende etherische oliën.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts