vrijdag 15 juni 2018

Speelhuis louise

WICKEY speelhuisjes voor een top prijs - Meer dan 260. Poppenhuis online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele speelgoed assortiment online. Alle speelhuisjes vind je op beslist.


Speelhuis louise

Bestel snel jouw speeltoestellen. Het dak bestaat uit dakleer en het huisje bevat geen bodem. De zijdes links en rechts zijn uitwisselbaar, je bepaalt dus zelf waar het raam komt.


Het houten speelhuis Louise is gemaakt van geïmpregneerd hout dat jarenlang meegaat. Aan de zijkant bevindt zich een raam met luiken en aan de voorzijde een stabiele deur. Productinformatie speelhuis Louise. Afmetingen van het speelhuisje zijn 120cm lengte x 120cm breedte x 160cm hoogte. De dikte van de wand is 6cm en het dak bestaat uit dakleer.


Speelhuis louise

Het kinderhuisje wordt geleverd met schroeven, houtpakket en een handleiding. Monteer het speelhuis vervolgens eenvoudig met behulp van de handleiding of kijk op. Informatie over het theater, met agenda van geplande activiteiten.


Swing King speelhuis Louise hout. Met mogelijkheid om online te reserveren. De linker- en rechterkant zijn verwisselbaar. U wilt een speelhuisje kopen met een prachtig design? Dan gaat uw keuze vast naar het speelhuisje Louise deluxe.


Het huisje bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. Ook erg leuk om het huisje te schilderen. Een houten speelhuis wil ieder kind wel buiten in de tuin hebben. We hebben twee grote merken in ons assortiment met een ruime keus uit verschillende soorten buiten speelhuisjes. Levertijd werkdagen 2100.


Als je vragen hebt over onze producten of service, kun je gerust. Deze pin is ontdekt door Alexia. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Aan de voorzijde bevindt zich een raam en een deur in de stijl van een stal.


Het speelhuisje bestaat uit elementen en is dus zeer snel te. Het dak is waterdicht en het speelhuis heeft een vloer. Kijk hier voor de mooiste houten speeltoestellen: speeltoestel met glijbaan of schommel, speelhuis in de tuin. Een speeltoestel, een houten speelhuis , of ander buitenspeelgoed voor kinderen, geeft urenlang speelplezier!


Dat is maar goed ook, want dit schattige speelhuis wordt de favoriet van je kinderen. Speeltoestel van hout kopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts