donderdag 4 juni 2015

Deurklopper gietijzer

Kwaliteit voor de beste prijs! Deurkloppers van alle merken op beslist. Blomus Theepot tot goedkoper. Het is daarom leuk om uw huis weer eens wat op te vrolijken en te zorgen dat hier wat aspecten van vroeger te vinden zijn.


Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder.

Op zoek naar een deurklopper Vergelijk het ruime assortiment deurkloppers en profiteer van de laagste prijs Bestel gemakkelijk online! Klassieke, massief ijzeren deurklopper met een rond slagplaatje. Deze klopper wordt inclusief.


Bezoek hoeft dan niet met de blote vuist op de deur te kloppen, maar kan hier de deurklopper voor gebruiken. De deurklopper zorgt voor een klassieke manier van binnenkomen. Een mooie deurklopper in middeleeuwse stijl of een uitvoering met dierenhoofd trekt altijd de aandacht van bezoek.


Of wat dacht je van een deurklopper op je schuurdeur voor een nostalgisch tintje in de achtertuin? Voor de montage van deze klopper worden er twee draadeinden meegelever deze monteert u door twee gaatjes in de deur to boren.

Kloppers voor op de voordeur met een gastvrije rustieke uitstraling van smeedijzer of gietijzer. Schitterend op iedere houten deur, onze kloppers geven extra uitstraling aan uw voordeur en zullen uw bezoekers uitnodigen om weer eens ouderwets bij u aan te kloppen. Een strak ontworpen klopper – chroom, mat nikkel of oud grijs – kiest u als u fan bent van hedendaags design.


Een deurklopper in de vorm van een uitgestrekte hand leveren wij in brons of ijzer geroest. De sierklopper van geel messing is een goede aankoop als u uw voordeur een Aziatisch tintje wilt geven. Bezoek kon daarmee laten weten dat het voor de deur ston zonder dat de bewoners voortdurend de deur in de gaten hoefden te houden. Met de komst van elektriciteit werd de deurklopper langzaamaan verdrongen door de deurbel, die met zijn gong in de gehele woning te horen was.


Toch vind je nog regelmatig een deurklopper op de voordeur van woningen. Ook dit plateau is vaak van metaal om het geluid wat luider te laten klinken. Dit moet ervoor zorgen dat je de klanken overal in huis kunt horen.


Een alternatief op de metalen deurklopper is de houten deurklopper , die wat meer elegantie uitstraalt. Met deze leuke deurklopper kan aangegeven worden dat er bezoek voor de deur staat, net zoals vroeger. Prachtige antieke deurklopper met Leeuwenkop. De afmeting van de deurklopper is H 19.


Ophalen mag natuurlijk ook. Originele deurklopper in de vorm van een uil. Verwelkom jouw gasten met deze prachtige deurklopper aan de voordeur.

De uil is gemaakt uit gietijzer en is voorzien van twee gaatjes zodat hij eenvoudig kan worden opgehangen. De loper is eenvoudig en snel aangebracht. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Doordat de laars bovenin een scharnier heeft, kan het goed van de achterplaat gehaald worden, waardoor er een robuust geluid gemaakt kan worden. Diverse deurkloppers van ijzer en gietijzer. Bij de Zomereik hebben we een groot aantal nostalgische brocante deurkloppers, maar ook zeer moderne. Een sensueel gevormd vrouwenhand met mooie ring houdt op sierlijke wijze een kaatsbal vast. Aan beide zijden zijn er mooie uitgesneden bloemen.


Wat is er leuker om deze deurklopper aan uw deur te bevestigen? Het zal bij de mensen die bij u langs komen in ieder geval een glimlach op de mond toveren. Dit gietijzeren pronkstuk maakt uw deur.


De grootste aanbieder is het Nederlandse Esschert Design, die bijzondere deurkloppers van gietijzer heeft ontworpen met leuke details. Bijvoorbeeld de deurklopper met een uil, schep of laarsje. Met een speelse deurklopper als deze maakt u het voor uw gasten altijd uitnodigend om eens aan te kloppen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts