dinsdag 16 juni 2015

Blokker spiraalsnijder

Blokker spiraalsnijder

Gemakkelijk slierten van diktes maken doe je met deze Gefu Spirelli spiraalsnijder. Met een handomdraai maak je de mooiste creaties die je gerechten mooier en lekkerder maken. Door ons brede aanbod zit er voor iedere gelegenheid een mooie spiraalsnijder tussen. Of je laat hem gewoon thuis bezorgen.


Bak de aardappel spiralen in de pan of frituur ze lekker krokant en serveer ze me een snufje zeezout. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-.


Alvorens je op zoek gaat naar de voor jou beste spiraalsnijder , is het toch wel belangrijk om te weten wat dit precies inhoudt. Een spiraalsnijder is eigenlijk gewoon apparaatje dat vaak vrij compact is en dus gemakkelijk op te bergen is. Ik snijd een courgette in vier langwerpige kwarten en begin het eerste kwart te ‘slijpen’.


GEFU Spirelli spiraalsnijder. In het begin moet ik even de juiste draai te pakken krijgen, en worden het korte slierten. Dus meer groenten binnen krijgen en minder tarwe, voordelen om mee te beginnen die gelden voor elke spiraalsnijder. Wat is een spiraalsnijder ? Vervolgens plaatst u het zeer scherpe mes en draait u het mes om de groente heen.


Hierdoor maakt u mooie gekrulde sliertjes ter decoratie voor op. Helaas heeft hij in het gebruik de nodige minpunten. Je kan hem erg moeilijk schoonmaken, er blijven bij mij bijna altijd restjes in hangen en daar kan je niet bij. Dikkere groentes (bv een uit de kluiten gewassen courgette) passen er niet in, omdat de opening niet heel groot is.


Ik zocht geen professionele spiraalsnijder , maar ook geen plastic prul. Eenmaal thuis dacht ik wel een beetje beschaamd: wat moet ik eigenlijk met zo’n ding? Waarom een spiraalsnijder niet mag ontbreken in jouw keukenkastje.


Dit keukenaccessoire is vooral erg populair geworden door de opkomst van koolhydraatarme low carb en no carb diëten en levensstijlen waarbij je geen (witte) koolhydraten eet, zoals Paleo. De horizontale spiraalsnijder action. Wat de horizontale spiraalsnijder kenmerkt is met name dat deze apparaten iets meer kracht vereisen om mee te werken. Je kunt hiermee ook niet alle soorten fruit en groenten bewerken. Onze horizontale spiraalsnijders bedien je met de hand.


Je duwt als het ware de groenten of fruit door de messen. Naast spiralen, kun je de spiraalsnijder ook gebruiken om spaghetti slierten te maken. Spiraalsnijder ook voor spaghetti.


Veel mensen volgen tegenwoordig het Paleo dieet, waarbij je zo min mogelijk koolhydraten naar binnen moet zien te krijgen. In echte pasta zitten natuurlijk wel koolhydraten, maar deze kun je vervangen door groenten. Dit merk versterkt uw kookplezier door middel van handige en kwalitatief hoogwaardige kookproducten. Zo ook deze spiraalsnijder uit de Spirelli serie.


Spiralfix spiraalsnijder van Gefu. De spiraalsnijder is geschikt voor groente en fruit met een maximale diameter van cm. Handig snijapparaat voor het maken van heerlijke groentespaghetti. Het enige wat je zelf nog maar hoeft te beslissen is wat voor vorm je wilt in de gesneden groenten. Dunne pasta-achtige slierten, rond of dikkere stroken zoals tagliatelle.


Spirelli kopen We hebben verschillende spiraalsnijders in handformaat. De bekendste spiraalsnijder van Nederland. Misschien heb je hem wel gezien in de Allerhande van Albert Heijn. Verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren en met een zacht prijskaartje. Een aardige spiraalsnijder van compact formaat.


Blokker spiraalsnijder

Onder andere verkrijgbaar bij Bol. Koken wordt nog makkelijker met ons praktische keukengerei. We hebben raspen, knoflookpersen, vijzels, spatels, dunschillers, soeplepels en nog veel meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts