maandag 22 juni 2015

Koploper discozwemmen

Koploper discozwemmen

Sportcentrum De Koploper is het multifunctionele sportcomplex in Lelystad. U kunt hier een dag zwemplezier beleven met het hele gezin of sportief in beweging zijn. Aquasporten, banenzwemmen, squashen, fitnessen of klimmen. Ook leren zwemmen, van jong tot ou kan in De Koploper. Discozwemmen in De Koploper.


Het recreatiebad van Zwembad De Koploper verandert iedere laatste vrijdagavond van de maand in een subtropische disco. Met een DJ, speciale verlichting, een rookmachine en discobollen wordt het elke keer een groot feest. Het instructiebad heeft een beweegbare bodem. In Zwembad de Koploper is iedere laatste vrijdagavond van de maand discozwemmen voor kinderen van acht tot vijftien jaar. Zin in een supergaaf avondje uit?


Kinderen met stalen zenuwen kunnen dan. Elke vrijdagavond wordt het recreatiebad van 18. Sportbedrijf Nunspeet BV Welkom op de website van het Sport- en recreatiecentrum De Brake.


Het sport- en recreatiecentrum de Brake is een multifunctioneel centrum in. Je kunt kiezen uit zwemmen, discozwemmen of klimmen, met of zonder een thema en met of zonder cupcakes versieren. En vergeet niet je fototoestel mee te nemen.


Je maakt je feestje compleet met een feestmaal in restaurant De Inloper! Ook heeft het zwembad een stroomversnelling en een glijbaan met speciale lichteffecten en een vrije val. Vanaf april is de waterspeeltuin buiten met de familieglijbaan geopend. Ook leuk: elke laatste vrijdag van de maand organiseert de Koploper discozwemmen.


Koploper discozwemmen

Klik hier voor de openingstijden van de Koploper. Workshops voor leerkrachten Zwembad De Koploper ontvangt op deze maandag zo’n 3leerkrachten van onderwijsgroep Eduvier. Zij volgen tijdens een studiedag allerlei workshops in ons zwembad. In plaats van zijn er doordoo.


Dan toveren we het zwembad om tot discozwemparadijs voor jongens en meiden van tot en met jaar. Op vrijdag februari staat het discozwemmen in het teken van de Olympische Winterspelen. De entreekosten zijn € 00. Dit is inclusief een welkomstdrankje. We toveren zwembad De Koploper om tot een waar spookhuis, waarin de engste griezels leven.


Geusseltbad is het zwembad voor Maastricht. De Koploper in Lelystad voor zwemmen,zwemles, discozwemmen , aquasport, banenzwemmen, fitness, discozwemmen , feestje, recreatief zwemmen, zwangerschapszwemmen, zwemmen. Hier vind je de openingstijden van het recreatiebad en 25-meter bad voor vrij zwemmen en banenzwemmen. Om de afbeelding in Pdf te openen, klik dan hier of op de. Duran deelnemen aan discozwemmen.


De kinderen moeten in het bezit zijn van een A-diploma. Op vrijdag april organiseren we weer een feestelijke avond discozwemmen in De Koploper ! Het discozwemmen duurt van 19. Hier kun je je kinderfeestje reserveren.


Vul je gegevens in, kies het soort kinderfeestje voor een dag vol pret bij SwimSportfun in Joure.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts