maandag 29 juni 2015

Bloempot turquoise

Geniet van uw vakantie naar Turkije, wij verzorgen de rest. Alle bloempotten vind je op beslist. Bestel snel jouw plantenbakken. Ruim assortiment online bestellen!


De bloempot is gemaakt van polypropyleen (kunststof) en is daardoor geschikt voor gebruik binnen-en buitenshuis.

Indien u de bloempot buiten wenst te gebruiken dient u gaatjes te boren in de onderzijde zodat overtollig water weg kan lopen. Diameter: bovenkant binnenzijde cm. Voor iedereen een voordeel.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Ronde bloempot, turquoise bruine kleur. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Ook in set verkrijgbaar met bijpassende vazen.


Vraag naar prijs in bericht.

De Cactus bloempot is van het merk TS. De ontwerpers van deze bloempot lieten zich inspireren door de cactus. De ronde noppen die in banen over de pot lopen zorgen voor een leuk effect.


De afwerking met glazuur geeft de bloempot een stralend uiterlijk. Bij Fleurdirect heeft u de keuze uit meer dan unieke keramieken bloempotten. We hebben potten in verschillende afmetingen en diverse kleuren, zodat er bij alle kamerplanten wel een geschikte pot te vinden is. Bloempot van keramiek kopen. Jouw favoriete bloemen en planten geef je een speciaal plekje in een mooie bloempot , waardoor ze nog beter tot hun recht komen.


Op fonQ vind je verschillende soorten bloempotten van diverse merken. Van goud tot zwart en van groot tot klein: voor iedere ruimte en smaak is er wel een passende bloempot te vinden. Het bovenste gedeelte is een reguliere pot, met aan de onderkant een eenvoudig systeem om de bloempot over een reling te plaatsen en in enkele tellen stevig vast te zetten aan de spijlen van de reling. Hierbij heb je geen gereedschap nodig en worden de spijlen ook niet beschadigd. Een stabilisator in het midden voorkomt dat de bloempot gaat.


Vind de nieuwste collectie. Bekijk ons unieke assortiment bloempotten. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!

Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Een hoge vierkante bloempot met een strakke moderne look en een trendy kleur gemaakt uit robuuste kunststof. Deze trendy bloempot is geschikt voor balkon- en terrasplanten maar kan ook binnen worden gebruikt. De pot heeft geen afwateringsgaatjes maar er zijn wel vier markeringen voorzien om de gaten zelf te maken met behulp van een boormachine.


Mooie potten voor in huis. Deel uw product ervaring en plaats een review. Elho Pure uit voorraad leverbaar. Altijd scherpe prijs of aanbieding. Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis!


Deze ronde turquoise keramieken bloempot heeft een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts