donderdag 4 juni 2015

Stiga maaidek vervangen

Specialistisch advies nodig? Voordelig en snel geleverd. Bespaar tot wel via kiesproduct. Keuze uit meer dan 8grasmaaiers! Grasmaaiers al vanaf € 4online. Stel een Aflopende Directie in.


Stiga maaidek vervangen

Ideaal als er een onderdeel van de machine stukgaat, dan hoeft u niet direct een nieuwe machine gekocht te worden. Mits u handig bent in het vervangen van onderdelen. Dankzij het Quick Flip systeem kantel je het maaidek snel en eenvoudig in een handomdraai. Stiga onderdelen van hoge kwaliteit.


Trek aan de knop en kantel het maaidek. Zo eenvoudig werkt het nieuwe Quick Flip systeem. Draai aan de knop en het maaidek kan met één hand worden gekanteld. Zonder gereedschap, zonder gedoe.


Stiga maaidek vervangen

Een maaidek kantelen ging nog nooit zo snel en gemakkelijk! Video met dank aan Huyskens Tuinmachines. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats.


Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Wij bieden U een uitgebreid gamma onderdelen voor STIGA tuinmachines. Gratis verzending stiga park multiclip combi pro. Schnieders heeft allerlei onderdelen op het gebied van tuin- en parkmachines.


Diverse maaidekken, motoren en tandwielen zijn bij Schnieders vekrijgbaar. Zoek en download alle gebruikershandleidingen, gebruiksaanwijzigingen en handleidingen voor snelle installatie voor STIGA -producten. Kijk na of het toevoerbuisje dat de brandstoftank met de carburator verbindt niet beschadigd is.


Anders moet het worden vervangen. De luchtfilter is makkelijk bereikbaar door het afdekkapje te openen. Als dit het geval is, neemt u het maaidek mee naar een reparatieservice voor reparatie en inspectie.


RESERVEONDERDELEN Originele STIGA -onderdelen en accessoires zijn speciaal ontworpen voor STIGA -machines. Niet-originele onderdelen en accessoires zijn niet ge-controleerd of goedgekeurd door STIGA. Schraap alle grasresten weg en spoel eventueel schoon met een tuinslang, wanneer het maaidek roestbestendig is. Bepaalde grasmaaiers zijn uitgerust met een nippel om je tuinslang op aan te sluiten, zo kun je het maaidek schoon spoelen zonder deze te kantelen.


Meer weten over STIGA grasmaaiers, klik hier. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Montage ( vervangen van de oude ) mogelijk. Verken het assortiment STIGA -producten voor de tuin: grasmaaiers, robotmaaiers, tuintractoren, frontmaaiers, trimmers, bosmaaiers, kettingzagen, bladblazers, verticuteermachines en andere tuinmachines voor comfortabel en efficiënt gebruik. Combi maaidek Het Combi maaidek biedt de veelzijdigheid van twee verschillende maaisystemen.


Stiga maaidek vervangen

Gegarandeerde kwaliteit voor een scherpe prijs. Uitgerust met gesynchroniseerde messen met vervangbare mespunten. Maaihoogte manueel verstelbaar.


Een ideale keuze voor wie op zoek is naar een compacte machine die maaiprestaties met wendbaarheid combineert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts