donderdag 11 juni 2015

Loungeset lissabon

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland! Reserveer online, laagste prijzen. De dikte van de zit- en rugkussen is centimeter.


Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Strak afgewerkte set heeft een tafel met een ceramisch blad. In de hoek heeft deze set de mogelijkheid om een ligfunctie te maken. Deze alaminium set heeft een hoge rugleuning met dikke rugkussens, daardoor krijg je een fijn zitcomfort! Wicker is een kunststof vlechtdraad. De combinatie van een wicker draad en een aluminium frame zijn stevig en vrij onderhoudsvrij.


Met de loungesets van KARWEI geniet je optimaal van je eigen tuin en doe je dat bovendien in goed gezelschap, want een loungeset voor je tuin is bedoeld om samen van te genieten. Deze loungeset geeft een modern en eigentijds uiterlijk aan uw tuin. Hierdoor kunt u urenlang genieten van het buitenleven in uw eigen tuin.


Standaard wordt deze loungeset met kussens geleverd.

De bijbehorende tafel is inclusief glasplaat. Er is ook gebruik gemaakt van acacia hardhout uit Vietnam. De loungeset is een hoek loungeset uitgevoerd met een aluminium frame. Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit!


Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! De mooiste tuinmeubelen bestel je online bij budgettuinmeubelen. Bekijk alle tuinmeubelen van SVG Outdoor online. Mooie tuinmeubelen tegen een scherpe prijs!


Met een heerlijke loungeset wordt het de hele dag genieten in je tuin. Het wicker heeft de kleur zwart en is volledig onderhoudsvrij. Lekker ontspannen op zonnige dag doe je buiten, zittend op een heerlijk comfortabele loungeset. Met een van onze tuin loungesets creëer je een plek om te relaxen in je tuin.


Een drankje, een goed boek erbij, en jij kom helemaal tot rust in je loungeset. Ook fijn: in de lente ben jij al poepie-bruin! Stel je eigen loungeset samen.


BIj JYSK hebben we loungesets die je zelf kan samenstellen, zodat je deze volledig kan aanpassen op jouw tuin.

Varianten met een hoge eettafel zorgen ervoor dat de set gebruikt kan worden voor een zomers diner. Deze set in de kleur beach naturel heeft een stevig aluminium frame met daaromheen een wicker bekleding. De tafel is voorzien van een glasplaat waardoor deze eenvoudig is te reinigen en er geen etens- en drinkresten tussen het wicker vallen. Vaak worden standaard bij een complete loungeset voor de tuin ook kussens geleverd. De productlijnen Rome en Cannes hebben complete loungesets in het assortiment opgenomen.


De set Rome is gemaakt van wicker, en Cannes is een aluminium loungeset. Een aluminium loungeset is lichtgewicht en laat zich gemakkelijk verplaatsen. Lekker buiten zitten met vrienden, of zelf lekker liggen door er een ligbed van te maken? Het aluminium heeft een poedercoating gehad waardoor hij het gehele jaar buiten kan.


Lissabon chaise longue loungeset 3-delig wit aluminium.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts