vrijdag 5 juni 2015

Bosgoed lunteren

Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Dankzij die ligging is het groepshotel goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Onze accommodatie kent drie vleugels met één- en tweepersoons hotelkamers en een centrale ontmoetings- annex loungeruimte. Het middelpunt van Nederland ligt op een steenworp afstand.


Alle kamers hebben een eigen douche, toilet en tv. Door de ruime kamers kunnen we bedden bijplaatsen, waardoor een capaciteit ontstaat van maar liefst personen.

Met hoogwaardige catering, een prachtige omgeving en volop mogelijkheden voor uitstapjes en excursies. Neem dan contact met ons op en vier uw vakantie in het bosrijke Lunteren ! U bent van harte welkom om samen met uw partner, vader of moeder met beginnende dementie van een vakantie te genieten. Onze vijfsterren groepsaccommodatie kent een sfeervolle entourage, aan de rand van de Veluwse bossen. De foto’s geven u een eerste indruk van ons hotel.


Kom gerust eens zelf de sfeer proeven! De combinatie is per april als één bedrijf. Stichting Allegoeds biedt allegoeds aan mensen die hulp, zorg en aandacht nodig hebben.


Daarom organiseert Allegoeds vakanties met zorg en begeleiding voor ouderen.

De accommodatie is geheel in laagbouw uitgevoerd en rolstoeltoegankelijk. Er zijn éénpersoonskamers en zes tweepersoonskamers. Bijeenkomen in het groen met alle denkbare faciliteiten binnen handbereik? Bosgoed , Congreshotel Het. Onze arrangementen bieden volop mogelijkheden voor uw vergadering, congres, cursus, conferentie of training!


Lunteren heeft een eigen bos, dit Luntersche Buurtbosch is vlak na de Eerste Wereldoorlog aangelegd. Inmiddels weten veel toeristen en dagjes mensen het Gelderse plaatsje met zijn gezellige, autovrije centrum te vinden. Vanuit Lunteren starten ook enkele mooie rolstoeltoegankelijke wandelingen.


Allerlei zorgvoorzieningen zijn binnen handbereik, waarbij tegelijk een eigentijdse en sfeervolle uitstraling is gecreëerd. Zo kunt u altijd gebruik maken van de binnen- en buitenbanen. Onze rijbanen zijn allen voorzien van een Agterberg bodem. Verlaat u het terrein te paar dan kunt u direct vanuit de stal een buitenrit maken. We zijn toonaangevend in Nederland als het gaat om voorzieningen voor mensen met een functiebeperking.


We doen er alles aan om letterlijk en figuurlijk drempels weg te nemen voor onze gasten. Het groepshotel ligt prachtig aan de bosrand op loopafstand van het gastvrije dorp Lunteren. In dit Veluwse dorp vindt u boerderijen, molens, een oud stationnetje en een gezellige winkelstraat.


Omgeven door bossen en heidevelden is Lunteren een prachtige bestemming voor liefhebbers van natuur en ruimte. De koks zorgen voor feestelijk gedekte tafels.

Een prachtige vijfsterrenaccommodatie aan de rand van het bos. Deze sfeervolle locatie heeft een mooie tuin met rolstoeltoegankelijke wandelpaden. Op loopafstand bevindt zich het gezellige centrum van Lunteren.


Senioren en gehandicapten genieten in een rustige en natuurlijke omgeving. Zij voorzien grossiers, projectinrichters en detaillisten van ondervloeroplossingen en gordijnrailsystemen. Wij leveren aan zowel nationale als internationale afnemers.


Raymond Smeenk klantgerichte, veelzijdige binnendienst. Alfons van Gurp vertegenwoordiger rundvee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts