maandag 8 juni 2015

Eemhof hotelappartement

Redeem Points for Travel Vouchers! Expedia Last Minute Travel Deals. Book Today, Travel Tomorrow. U betaalt geen reserveringskosten! Krijg meteen de laagste prijzen!

Vergelijk de prijzen van alle aanbieders! Vind de laagste prijs en bespaar op uw vakantie naar Spanje! Je hotelappartement is de ideale combinatie: je hebt alle ruimte en privacy van een appartement, maar wordt ook in de watten gelegd zoals in een hotel. Zoals opgemaakte bedden en zelfs een uitgebreid ontbijtbuffet als je wilt. Vakantiepark De Eemhof - Zeewolde.


Eldorado vol avontuur en watersport, met een Mediterraans tintje. Ga surfen en zeilen op het Eemmeer.

Door de ligging vlakbij het Veluwemeer is deze bestemming ook ideaal voor watersportliefhebbers. Neem een duik in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo. De spectaculaire glijbaan Turbo Twister van maar liefst 154m lang is een uitdaging.


Gelegen aan het prachtige Eemmeer in Flevoland waar jong en oud kunnen genieten van spetterende (water) activiteiten. De eemhof is een atypisch center parcs aangezien er geen overdekte jungle dome is maar ons stoorde het helemaal niet, integendeel. U kunt bij De Eemhof een fiets huren om het omringende platteland te verkennen. Of je met personen bent of met 1 er is keuze genoeg. Van Comfort, Premium en VIP cottages, tot Mindervalide cottages, Cara cottages en hotelkamers.


Een bijzondere voorkeursligging kiezen? In Marina De Eemhof heb je altijd uitzicht over het water, vanaf je Woonboot of luxe Waterfront Suite. Speciale weeken midweek en week aanbiedingen en last minutes! De hotel appartement was toe aan een grootte onderhoud. Lampen in de slaapkamer, stoommachine kapot, de salontafel kapot, de keukenkastjes hing scheef, de vriezer deed het niet.


Dat het zonnetje scheen en dat je op terrasjes kan zitten. Wij doen het zoekwerk, jij krijgt de beste prijs. Zoek de beste hotel deals!

Het inchecken ging nogal chaotisch. Helaas geen welkomstkoffertje gekregen. Zeewolde en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Center Parcs - De Eemhof , Zeewolde: Bekijk 1. Kies uw ideale vakantiehuis uit een ruim aanbod vakantiewoningen in Zeewolde. Dit appartement is te vinden op De Eemhof.


De Eemhof in Zeewolde – Flevoland – is een luxe vakantiepark vlak bij het Eemmeer. In het bungalowpark vind je onlangs vernieuwde cottages voor tot personen. In het luxe resort Marina De Eemhof vind je schitterende appartementen en suites voor twee tot twaalf personen, voorzien van alle luxe.


Enfin: de Market Square van De Eemhof is een gezellige plek geworden rondom een pleintje met een fontein en veel tropische beplanting. Om het plein liggen diverse restaurants, boetiek shops, een uitgebreide parkwinkel en vind je ook de toegang tot het Aqua Mundo zwembad. Bij dit verblijf is een handdoekenpakket inbegrepen.


Voor de Eemhof in Zeewolde betekent dat vooruit kijken naar de volgende vijftig. Het vakantiepark gaat daarom de komende jaren flink investeren in het park. Volgens general manager Jordy Tabor van De Eemhof is een park waar alleen een zwembad is niet voldoende voor gasten. Wil je het helemaal bijzonder maken? Kies dan voor een luxe woonboot met uitzicht over het water.


Heel bijzonder zijn de Waterfront Suite Eemhof VIP cottages, uitgevoerd zoals de huisjes aan de Franse haven Port Grimaud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts