woensdag 24 juni 2015

Sportfondsenbad amersfoort tijden en tarieven

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Onze accommodaties in Nederland. SRO heeft zwembaden, sporthallen en gymlokalen in de gemeenten Amersfoort , Haarlem, Bunschoten-Spakenburg, Leusden en Zeist. Vind uw sportaccommodatie voor meer informatie.


Toelichting tarieven A-zones. Buiten die tijden is parkeren vrij. Bekijk het rooster en de tarieven. Kies de sport die het beste bij jou past en kom lekker bewegen in het sportcomplex. De openingstijden van Sportfondsenbad Bisschopsweg 1in Amersfoort vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van Sportfondsenbad - op.


Op vrijdag november en januari komt het banenzwemmen in het doelgroepenbad tussen 11. In de vakanties hebben wij aangepaste openingstijden. Amerena is leuk voor jong en oud.


De meter springplank en de en meter toren zijn niet opengesteld tijdens het vrijzwemmen. Vrijzwemmen doe je in het weekend. Donderdag december zijn wij vanaf 18.


Het aquajoggen, de aquafitles en het banenzwemmen komen te vervallen. In verband met een studiedag van onze zwemonderwijzers zijn er op vrijdag december geen zwemles ABC, geen baby- en peuterlessen. Het banenzwemmen en het aquajoggen gaan wel door.


Kijk hieronder voor de tarieven van de verschillende zwemlessen: Tijd- en prijswijzigingen voorbehouden. Bij aanschaf van een leskaart of meerbadenkaart wordt er eenmalig € in rekening gebracht voor een magneetkaart. Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. A-diploma van het zwemABC.


Lekker zwemmen in één van de zwembaden kan natuurlijk ook. De fraaie sporthal is geschikt voor topsport en biedt alle ruimte voor wedstrijden en trainingen. In de comfortabele horeca is het goed toeven.


De gegevens die je hebt opgegeven zijn bij ons veilig. Wij hechten eraan je duidelijkheid te geven over de manier waarop wij met. Op woensdag en zondag kunnen zij terecht. Behalve van het 50-meterbassin kunnen zij dan ook gebruik maken van het knusse instructiebassin.


Tijdens het recreatief zwemmen ligt er divers spelmateriaal in het water en zijn tevens de lage duikplank, de hoge duikplank en de waterglijbaan geopend. Op bovenstaande tijden is de receptie open voor het aanvragen van informatie, het inschrijven voor de zwemlessen, of het verlengen van maand en leskaarten. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op deze uren.


Sportfondsenbad amersfoort tijden en tarieven

Voor inspanning kunt u denken aan banenzwemmen of één van de groepslessen, voor ontspanning kunt u denken aan de sauna (met diverse faciliteiten en horeca). Het leukste en voordeligste uitje voor het hele gezin. Voor iedereen, van jong tot oud is er veel leuks te beleven. Lekker baantjes trekken, ravotten met vriendjes en vriendinnetjes of ontspannen dobberen in het water, Iedereen vermaakt zich uitstekend. Kom langs en ervaar zelf hoe leuk het is!


Privacyverklaring werknemers en. Welkom bij sportfondsenbad Monnickendam! Bent u op zoek naar zwemles? Dan is sportfondsenbad Monnickendam zeker een bezoekje waard!


Sportfondsenbad amersfoort tijden en tarieven

Op onze website vindt u ons aanbo de tarieven en de lestijden. Ook kunt u hier terecht voor alle nieuwtjes en de agenda. Woensdag december is het zwembad gesloten voor vrijzwemmen i. Avonds is het zwembad tussen 18. Reguliere openingstijden (tijdens een vakantieperiode gelden er andere tijden ).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts