vrijdag 5 juni 2015

Overkapping larikshout

Dankzij onze 3D tekeningen gaat u direct uw droom overkapping zien! Gratis een offerte ontvangen of samen nadenken wat mogelijk is? Voor een Scherpe Prijs: Bestel nu! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Dit komt door het populaire formaat en de aantrekkelijke prijs.

Deze houtsoort staat bekend om haar duurzaamhei haar sterkte en om het feit dat ze watervast is. Zo werkt een overkapping als een heerlijk verkoelende plek in de zomer, maar ook als een droge plek in die dagen dat het wel warm genoeg is om buiten te zitten terwijl het toch regent. Daarnaast kunt u een overkapping uitstekend gebruiken voor het drooghouden van uw tuinmeubelen, zoals uw lounge set, uw tuinkast of uw konijnenhok. In ons assortiment vindt u verschillende maten en soorten. Eppinga heeft de grootste voorraad van Groningen, Friesland en Drenthe.


Bestel online via Eppinga. Deze doe-het-zelf overkapping Dalfsen is een aanwinst voor iedere tuin waar u veel onder kwijt kunt.

U kunt hier een gezellig zitje plaatsen, maar u kunt de overkapping ook gebruiken om bijvoorbeeld uw fietsen te stallen. Wordt geleverd exclusief fundering en dakbedekking. Een overkapping van hout kan zowel aan huis gebouwd worden of vrijstaand in de tuin. Ook is een overkapping met plat dak toepasbaar als carport. Het verschil tussen het overkapping hout materiaalpakket en een standaard overkapping hout bouwpakket is dat het hout nog bewerkt moet worden.


Dit scheelt u aanzienlijk in de kosten. Verkrijgbaarheid en prijs. Vraag over een overkapping ? Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een overkapping van Roenhorst? Wij helpen u graag uw wensen te vervullen. Bij Brand-Solide vindt u altijd de juiste maat.


Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist. Na enkele weken presenteerde hij aan ons een 1e ontwerp. Een paar kleine wijzigingen resulteerde snel in een definitief plan.


De uitgebrachte offerte was voor ons acceptabel waarna wij de opdracht gaven de gehele tuin te renoveren.

Zelf een overkapping maken. U wilt zelf een overkapping maken in de tuin? Op deze pagina leggen wij stap voor stap uit wat u moet doen en welke materialen u hiervoor kan gebruiken. In ons voorbeeld gaan we uit van de volgende afmeting: 90m breed en x 75m.


Uiteraard kan u zelf kiezen voor een afwijkende maat. De douglas blokhutten met of zonder overkapping wordt standaard geleverd als een bouwpakket. Dit bouwpakket kunt u prima zelf in elkaar bouwen aan de hand van de duidelijke bouwtekening die u krijgt meegeleverd bij uw bestelling van de douglas blokhut. De houtsoort larikshout kan goed tegen weersinvloeden. De laatste jaren is deze houtsoort enorm in opmars, zo is gebleken dat deze soort uitermate geschikt is voor terrasoverkappingen, schuttingen, vlonders of het maken van meubelen.


Van de Munckhof maakt ze op maat! Type is het basismodel van deze overkapping met een afmeting van 478x380cm en wordt geleverd inclusief epdm dakbedekking en een dakdoorvoer. De overkapping is voorzien van robuuste geschaafde douglas palen 15x15cm.


Wij tonen op deze pagina een brede collectie kant en klare luxe overkappingen met plat dak. Douglas overkapping met plat dak. Naast terrasoverkappingen bieden wij ook combinatie overkappingen met een tuinhuis. Als u op zoek bent naar een terrasoverkapping, bent u bij Tuinmaximaal aan het juiste adres.


Houdt u ook zo van het buitenleven, en wilt u ook in de herfst en lente genieten van de natuur, dan is een Gumax terrasoverkapping of veranda een uitstekende keuze voor u. Tevens is het mogelijk om de overkapping uit te breiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts