vrijdag 6 mei 2016

Acer negundo

Bekijk ons uitgebreide Acer assortiment. Specialistisch advies nodig? Welkom bij de Acer ICT winkel. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp.

De soort is afkomstig uit het noorden van de Verenigde Staten. Het is een van de esdoornsoorten met een samengesteld blad. Box elder, boxelder maple, ash-leaved maple, and maple ash are among its common names in the United States.


Deze cultivar verschilt weinig van de andere bontbladige cultivars van A. Deze acer is door zijn afmetingen iets minder geschikt voor kleinere tuinen, er bestaan tal van kleinere cultivars. Acer negundo (Vederesdoorn, Californische esdoorn) online kopen? Goed winterhar maar beschutting tegen wind is aan te bevelen.


Hoe eerder gesnoei hoe zwaarder de vertakking.

Opletten voor bloeden bij het snoeien. Snoei voor de kortste dag! Al heel vroeg in het voorjaar komt van deze bomen de sapstroom op gang. Het hout werd voor speren gebruikt. Negundo is een Malabarische naam (Zuidwest kust van India).


Laat je inspireren door ons grote aanbod Acer. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Deze relatief snel groeiende struik kan een uiteindelijke hoogte van ongeveer meter bereiken, dus ook geschikt voor bij jou in de tuin. Of je nu een grote of kleine tuin, de ‘Flamingo’ is een prachtig sieraad.


Kenmerkend voor de ‘Flamingo’ zijn de bladeren. Voordelige staffelprijzen Lage verzendkosten gratis. Dit maakt het toch al bonte blad helemaal tot een kleurrijk geheel.


Graaf een ruim plantgat en plaats een boompaal in het gat. Plant de Acer Negundo Flamingo nadat de gebroken wortels afgesnoeid zijn. Gooi het gat voor de helft dicht met zandgrond en trek de boom vervolgens al schuddend iets naar boven.


Trap met de punt van de voet de grond vast en probeer zoveel mogelijk grond tussen de wortels te krijgen. Plus nog veel meer soortbeschrijvingen van bomen.

Op windbelaste plekken is de boom gevoelig voor takbreuk. This plant may be known by one or more common names in different places, and some are listed above. Regelmatig snoeien zorgt voor terugkerend roze bladeren. De verderesdoorn wordt ca. Leverbaar in verschillende diktes.


Het jonge blad is soms roze getint. De boom groeit zowel op een natte als droge standplaats. Heeft een diepwortelende hoofdwortel met een sterke vertakking. De boom is geschikt voor toepassing in parken en grote tuinen.


Vaak komt de boom ook als zeer grote meerstammige struik voor. De jonge twijgen zijn glanzend groen en meestal grijs berijpt. Ash-leaved maple (also known as box elder) is named for its compound leaves that resemble ash leaves, unlike other members of the maples ( Acer ). Het blad is veervormig samengesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts