dinsdag 24 mei 2016

Canarische dadelpalm prijs

Koop deze tropische kamerplant om een exotische sfeer aan je huiskamer te geven. De palm plant houdt van veel zonlicht. Plaats deze binnenplant dan ook dicht bij een raam.


In de zomer kan je deze palm ook gerust buiten zetten, dat is zelfs goed voor zijn gezondheid. Het mooie aan deze palm is zijn stoere stam wanneer hij een goede hoogte heeft behaald.

Deze decoratieve kamerplant is sterk genoeg om verschillende omgevingen binnenshuis te doorstaan. Snoei alleen de bladeren weg die te ver doorhangen en geel worden. Geef de planten een zonnige standplaats in een goed gedraineerde grond. Dit mag zowel in de volle grond als in een pot zijn. Bied mee en bepaal zelf de prijs.


Er bestaan namelijk tientallen verschillende soorten die dat wel zijn en vandaag hebben wij er daarvan één in de aanbieding. En dat met een prijs waarvoor je ze echt niet kunt laten liggen. Prachtige gebruschte stam Zeer uniek en vooral voor deze prijs een koopje !

Vanuit het Midden-Oosten verspreidde de dadelpalm zich richting Noord-Afrika, waar tot op heden een groot deel van de dadelproductie gelocaliseerd is. Hij is alweer uitverkocht! Het gaat heel snel op het moment, maar hij wordt gauw weer verwacht, dus houd.


Hoe hoger de temperatuur, hoe sneller de kieming verloopt, maar het duurt altijd tot maanden voor het eerste kiemblad zichtbaar is. Maak je geen zorgen als het blad niet op palmblad lijkt, het lijkt meer op een grasspriet. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. En dat voor een prijs waarvoor je het echt niet kan laten liggen. Bovendien sturen we het ook nog gratis op!


De canarische dadelpalm is een imposante, groenblijvende waaierpalm, die als potplant erg geliefd is! De attractieve palm vormt doorlopend nieuwe frisgroene palmbladeren, die aan het einde van de stam een indrukwekkende kroon vormen. Familie der Palmae - Arecaceae Habitat: de naam zegt genoeg over de oorsprong! Belangrijk om weten is dat de prijs van een palmboom wordt bepaald op basis de hoogte van de stam, deze hoogte geeft weer hoe oud de boom echt is, laat U dus niet misleiden door de totale hoogte dus inclusief de bladeren deze worden wel eens geforceerd.


Vind de beste selectie canarische dadelpalm fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit canarische dadelpalm voor de dutch luidspreker markt bij. Canarische dadelpalm Kamerplanten koop je eenvoudig online bij bol. Deze Deluxe Phoenix palmboom kunstplant heeft een plastic stam en blad gemaakt van zijde. Ideaal voor binnen gebruik.


Wordt geleverd inclusief plastic pot.

Op zoek naar een phoenix canariensis ( canarische dadelpalm )? Van de Phoenix bestaan veel verschillende soorten waarvan de Canariensis misschien wel de meest voorkomende is. Daarnaast is het van belang om hem in goed waterdoorlatende grond te planten. Zorg ervoor dat overtollig water direct uit de pot kan lopen. De Dwergpalm groeit langzaam en heeft bijzondere groene waaiervormige bladen.


De Mexicaanse waaierpalm is een robuuste palm en heeft een brede stam van minimaal centimeter. De Wagner palm heeft een donkerder blad dan een waaierpalm en is winterhard. De dadelpalm wordt ook wel de Phoenix Canariens is genoemd. Dadelpalm online kopen bij Fleurdirect. Het is echter beter om bij lange periodes van vorst de plant naar binnen te halen.


Het is een plant met een stevige stam en is winterhard. De bladeren zijn 5-m lang, bree kort gesteeld en gebogen overhangend. De deelblaadjes zijn groen, stevig, smal-lancetvormig en V-vormig gevouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts