woensdag 18 mei 2016

Partytafel opvouwbaar

Rond (Ø1154cm) Rechthoek (180x76cm). Koop de ideale partytafel voor uw feestje! Op werkdagen voor 16u bestel de volgende werkdag in huis. Praktische partytafel opvouwbaar kopen?


Partytafel - Buffettafel inklapbaar 180cm Een professionele inklapbare partytafel. Het is dé ideale buffettafel voor kleine- of grote partijtjes of feesten voor zowel buiten- als binnen toepassing.

Feestje of receptie organiseren? Koop bij DreamLand plooitafels, bartafels en bijpassende hoezen voor al je gasten. Thuisgeleverd of gratis afhalen in meer dan 400.


Aluminium Statafel Partytafel Loungetafel Opvouwbaar. Deze tafel is in hoogte verstelbaar en geschikt als statafel of bijzettafel. Welk feestje gaat nou niet gepaarde met hapjes, drankjes, of wellicht een volledig diner?


Een bijzonder handige accessoire die wij verhuren is dan de partytafel. De partytafel is zeer stabiel door de poedergecoate buizenconstructie en dankzij het materiaal is deze tafel ook weersbestendig.

Op deze manier kunt u hem eenvoudig opbergen. Wij verkopen ook handige stapel- en klapstoelen van deze reeks. Goedkope meubelen kopen Trendy - Modern - Kwaliteit Ruim assortiment Online bestellen! Een inklapbare of opklapbare tafel kopen? XXLhoreca heeft het in huis.


Topkwaliteit Snelle levering. Bekijk ons aanbod aan inklapbare tafels! TecTake - campingtafel - partytafel - inklapbaar. Op zoek naar een tuintafel?


Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan tuintafels. Robuuste Statafel XL Opvouwbaar - 60x1cmWilt u een feest organiseren, maar komt u ruimte tekort voor alle lekkere hapjes en drankjes? Dan is een opklapbare bartafel natuurlijk prefect om in huis te hebben.


De barstatafel is een opklapbare statafel met metalen frame en kunststof wit blad met diameter van centimeter. Deze plooitafel is onmisbaar voor wie regelmatig een feestje geeft. Je kan je feesttafel in geen tijd uitbreiden voor personen en na het feest berg je de compacte. Deze picknicktafel uit kunststof in de kleur wit is ideaal voor feesten in je tuin. Het metalen frame van de tafel zorgt voor extra stevigheid.


De tafel is ook opvouwbaar , zodat je hem gemakkelijk terug kan opbergen.

Deze opvouwbare werktafel is voorzien van een uniek vouwsysteem en is daardoor ideaal voor transport. De lichte structuur zorgt ervoor dat je de tafel zeer eenvoudig. Klaptafel van sterke, lichtgewicht materialen voor evenementen en feesten. De stevige klaptafel is eenvouding in- en uitklapbaar en neemt ingeklapt heel weinig ruimte.


Perfect voor zowel commercieel als.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts