maandag 16 mei 2016

Intex rechthoekig zwembad met pomp

Zwembaddirect, de specialist in alles voor uw zwembad. Intex zwembad op Vergelijk. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Daar zit je met een opzet zwembad natuurlijk al snel aan.


Bij de grotere opzetzwembaden hebben we een leuke extra.

Haal het opzet zwembad zelf op én je mag voor €2- gratis uitzoeken! Denk aan de kindvriendelijke Easy Set, de populaire Metal Frame en de luxe Prism Frame. Met een rechthoekig zwembad maak je optimaal gebruik van de ruimte in je tuin.


Verder is een rechthoekig zwembad perfect om lekker in te gaan liggen of om baantjes te trekken. Rechthoekige zwembaden zijn er in verschillende soorten en maten. Zo is een rechthoekig opblaas zwembad makkelijk op te zetten en weer op te bergen. Dit loopt uiteraard op bij de opzetzwembaden met frame.


Handig dus als u te maken hebt met beperkingen qua ruimte in uw tuin.

De hoeken van een Metal Frame rechthoekig zwembad zijn voorzien van beschermende en kindvriendelijke hoeken. Hierdoor heb je het voordeel van de praktische vorm, maar is iedereen ook beschermt tegen eventuele gevaarlijke randen. Alle kids kunnen zonder risico gebruik maken van deze zwembad modellen.


Mooi formaat zwembad , duurt niet te lang voordat het vol genoeg is. De dop voor het leeg laten lopen zit hoog, waardoor er veel water in achterblijft. Wij gebruiken het zonder pomp e dus elke dagen verversen.


Het is dan lastig schoon te maken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons gehele speelgoed ssortiment online. Met meer dan miljoen maandelijkse bezoekers en 5. Het zwembad opbergen gaat even eenvoudig.


Opgelet : deze zwembadjes worden zonder pomp geleverd , maar we kunnen u helpen met waterbehandeling van dit zwembad. Kom langs in één van onze zwembadwinkels! Sterk zwembad met een frame-constructie.


De liner (het folie) is eenvoudig te monteren aan deze buizen. Daarna is het een kwestie van vullen.

De meegeleverde zandfilterset verzekert een optimale filtratie. Een rechthoekig zwembad , met afmetingen 2x 1x cm. Ditprachtige grote en langwerpige zwembad is voorzien van een gegalvaniseerd frame.


De uitstekende palen zorgen voor perfecte stevigheid en kwaliteit. Doordat het zwembad rechthoekig is, heeft het uitstekende palen nodig om het zwembad in evenwicht te houden. Dit zwembad geeft je verkoeling in de zomer en ziet er door zijn rechthoekige vorm strak uit.


Het bad is gemaakt van PVC en heeft een afmeting van 3bij 2centimeter en een diepte van centimeter. Het stalen frame geeft het bad veel stevigheid. Zwembad rechthoekig met pomp In deze categorie vindt u alle rechthoekige zwembaden met filterpomp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts