dinsdag 31 mei 2016

Afdeklat hardhout

Grote voorraad topkwaliteit hardhout, bestel nu online bij Eppinga. Koop nú Hardhout in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Afdeklat voor tuinscherm vlak 1. De afmeting van deze vlakke afdeklat is 1. Gebruik deze afdekbalk voor bovenop uw tuinschermen voor een mooie afwerking en geen kans op inwatering. Met een afdeklat schutting is de schutting netjes afgewerkt en het beschermt het hout van de schutting ook nog tegen regen.


Afdeklat hardhout

GAMMA verkoopt afdeklatten van hout en van composiet. Een houten profiel om een hoek te maken maakt de afwerking van een timmerklus erg gemakkelijk. Hierdoor is deze afdeklat geschikt voor schuttingen met verticale planken. Deze afdeklat is gemaakt van hardhout en heeft een drie-planks tussenruimte. De afdeklat zorgt er voor dat er geen inwatering ontstaat.


Zowel voor Keruiing alsmede voor Bankirai tuinschermen te gebruiken. Voorboren is noodzakelijk. Om uw tuinschutting helemaal af te werken kunt u de tuinschutttingen, aan de bovenzijde, voorzien van een afdeklat of afdeklijst.


Afdeklat hardhout

Hiermee ziet de schutting er niet alleen mooi afgewerkt uit, maar het is ook ter behoud van de schutting. Het water blijft dan namelijk niet op de tuinschutting staan. Goedkoop en snel geleverd. Bekijk alle soorten afdeklatten (o.a. hardhouten en aluminium) en laat uw bestelling direct voordelig thuisbezorgen!


De platte afdeklat is met name geschikt voor de afwerking van hardhouten toogschermen. Maar na inkorten kan deze ook gebruikt worden voor rechte hardhouten tuinschermen. Het is ook mogelijk om een hardhouten afdeklat toe te passen bij een geïmpregneerde tuinafscheiding.


En uiteraard hebben wij ook geïmpregneerde afdeklatten in ons assortiment. Aantal: Toevoegen geschaafd hardhout voor rechte schermen pyramide lengte 180cm. Maak een afdruk van de winkelwagen en neem deze mee.


Hardhouten afdekregel 183cm voor zowel toogschermen als rechte tuinschermen. Geef uw schutting net dat beetje extra uitstraling met deze mooie geïmpregneerde piramide afdeklat ! Door de piramide afwerking aan de bovenkant kan regenwater niet op een tuinscherm blijven liggen, wat ten gunste komt van de levensduur ervan. Bovendien voorkomt deze afwerklat kopscheurtjes aan de bovenzijde van uw scherm.


Een uiterst strakke en duurzame afdekkap in piramide-vorm. De finishing touch voor jouw schutting! Uitvoering Deze afdekkap is uitgevoerd in de maat 3. Een ruim assortiment Hardhout en inspiratie vind je bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Bent u op zoek naar een afdeklat voor boven uw schutting?


Bekijk dan onze pagina met een ruim assortiment aan verschillende afdeklatten en bestel direct!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts