maandag 16 mei 2016

Mottenballen

Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Diervriendelijke Muizenvallen! Ruim aanbod Insectenlampen. Vogelnetten, Verjagers en Pinnen! HG MOTTENBALLEN prijzen vergelijken.

Bespaar tot wel via kiesproduct. De aanbevolen dosering is tabletten per m3. In onze webwinkel bieden we zowel de chemische mottenballen (geurballen) aan, als een krachtige 1 natuurlijke mottenbal (geurblokje).


Dit refereert aan het feit dat kleding die moest worden bewaard altijd met mottenballen werd opgeborgen. Mottenballen zijn kleine witte balletjes die langzaam verdampen. HGX mottenballen beschermen langdurig en effectief en voorkomen het aantasten van je kleding.


Haal de gewenste hoeveelheid mottenballen uit de plastic verpakking.

Door verdamping van de actieve stof, dat op het. De mottenballen hebben geen penetrante geur - Per stuk verpakt - Ook te gebruiken in kledingzakken. Leg de mottenballen verspreid in de kledingkast. Zes mottenballen geven gedurende maanden bescherming tegen motten in een ruimte van ca 1m3.


Dit gif kan zowel natuurlijk zijn zoals bij spuitbussen met de werkzame stof pyrethrine, als chemisch zoals bij mottenballen gemaakt van dichloorbenzeen. Bedenk wel dat de mottenballen van dichloorbenzeen en mottencassettes met dichloorvos lange tijd een giftige stof in uw huis kunnen afgeven. In de grote huishoudelijke ketens en supermarkten zijn die te koop. Moderne mottenballen , geurballen genoem bevatten dichloorbenzeen. Deze stof is slecht afbreekbaar en kan bijdragen aan de concentratie vluchtige organische stoffen in huis.


Blootstelling aan deze stoffen kan leiden tot irritaties aan de slijmvliezen van de neus, keel en ogen. Gebruik dan mottenballen om motten ver van jouw kleding te houden. Je legt ze gewoon tussen je kleding in de doos of kast en voorkomt daarmee een plaag.


Motten en mottenlarven zijn vies, nestelen zich in je kledingkast en tasten je kleding aan. Motten en nachtvlinders voeden zichzelf met kleding, waardoor er gaatjes in de kleding ontstaan. Bescherm uw kleding tegen motten met de mottenballen van Roxasect.


De geurballen kunnen eenvoudig in de zakken van uw kleding worden gestopt.

Dit refereert aan het feit dat kleding die moest worden bewaard altijd met. Het gezegde uit de mottenballen halen betekent: iets van lang geleden oprakelen. Roxasect mottenballen hebben geen penetrante geur en verdampen niet. Het witte zakje niet verwijderen.


Er werden achteraf in elke kamer nog die cederhouten mottenballen gelegd ! De ouderwetse witte bollen van vroeger zijn in Belgie niet meer verkrijgbaar ! Volgens de winkelbediende van de hema zijn die witte b. Er zou een giftige stof inzitten volgens hema. Ze verkopen wel cederhouten mottenbollen ! De werkzame stof komt geleidelijk vrij in de lucht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts