dinsdag 3 mei 2016

Eetbare bloemen zaden

Snelle levering van uw Bloemen Tijdelijk Kortingen Tot ! Bestel je tuinzaden bij De Bolster. Snel leverbaar uit eigen voorraad! Alle bloemenzaden vind je op beslist.


Eetbare bloemen zaden bestellen.

Wilt u ook graag uw moestuin uitbreiden met eetbare bloemen , zodat u echt iets speciaals op tafel kunt zetten? Zodra u heeft afgerekend kunt u de eetbare bloemen zaden binnen enkele dagen bij u thuis verwachten. Voor veel van de eetbare bloemen geldt dat je ze vroeg in het jaar (maart, april ongeveer) al onder glas kunt telen. Wil je ze direct in de grond telen, dan begin je daar vaak iets later mee. Het is belangrijk dat je van tevoren alle informatie hebt over je zaden en het kweken van je eetbare bloemen.


Tropaeolum majus Alaska, zowel bladeren als bloemen als onrijpe zaden zijn eetbaar en lekker pittig van smaak. De bekendste eetbare bloemen zijn eigenlijk Tropaeolum (Oost-Indische Kers) en de Borago (Bernagie of Komkommerkruid).

Maar zoals gezegd zijn er heel veel eetbare bloemen (zie de lijst hieronder). Zowel voor binnen als buiten. Ook de bijen en vlinders zijn er blij mee.


Deze soorten hebben eetbare vruchten, bloemen of blad. Gemixte zaden van smaakvolle aromatische kruiden en diverse eetbare bloemen. Het ziet er mooi uit in je tuin, en ook op je bor want je kunt het gewoon eten! Vooral de jonge bloemen , als ze net uit hun knoppen zijn of nog voor een deel in de knop, zijn heerlijk smaakvol. Profiteer van kortingen tot.


Vandaag besteld is morgen in huis. De teelt van eetbare bloemen wijkt niet af van de normale teelt van het gewas. Wel moet je er rekening mee houden dat als je bloemen oogst van bijvoorbeeld een courgette-, kapucijner-, of een tuinboonplant, er vervolgens iets minder opbrengst zal zijn – elke (vrouwelijke) bloem maakt in principe één courgette, één.


Wanneer je de natuur een beetje zijn gang laat gaan en een keertje buiten de moestuinregels om een groente onbezorgd laat doorgroeien en zaad vormen dan kom je bijna vanzelf eetbare bloemen tegen. Je kunt kiezen uit kool, radijs, schorseneer of rucola. Maar ook courgette en pompoen, pronkbonen en tuinbonen hebben volop smaak in hun bloemen. Geen moestuin zonder bloemen.


Al was het alleen maar om zoveel mogelijk bijen te lokken.

Want die heb je nodig om je courgettes en pompoenen te bevruchten. Van eetbare bloemen heb je dubbel plezier: ze brengen kleur in je moestuin en je kan ze ook nog eten. Welke bloemen kan je eten? Vragen over uw product of over uw klachten. Bel of mail met één van onze experts.


Bekijk ons uitgebreid assortiment gezondheidsproducten online of in onze winkel. Dit leuke mini-kweekkasje van Buzzy is het. Bij Onszaden vindt u bijzondere zaden van over de hele wereld.


Voor binnen en buiten, met vruchten en bloemen , voor beginners en echte liefhebbers. Zaden van eetbare bloemen zoals bosviooltje, oost Indische kers, kaasjeskruid en vergeet-me-niet, Showdoos met blikjes in soorten gratis thuis bezorgd. Bloemenmengsel eetbare bloemen bestaat uit een zadenmix van soorten eetbare bloemen welke ook een kleurrijke aanvulling zijn in de tuin. Fleur salades en gerechten op met deze eetbare bloemen en laat je verrassen met de diverse smaken van deze bloemen. De verpakking bevat een zadenmengsel van één- en enkele tweejarige bloemen.


Dit bloemzaden mengsel bestaat uit soorten eetbare bloemen welke natuurlijk ook heel leuk staan in de tuin, met name door de verschillende kleuren. Verras uzelf met de smaak van deze bloemen. Dit zakje is voldoende voor ongeveer vierkante meter bloemen. De eetbare bloemen zijn niet alleen eetbaar, maar trekken ook nog eens veel nuttige insecten zoals bijen, hommels en vlinders aan.


De keuze in eetbare bloemen is groot, waardoor er een tuin aangelegd kan worden die varieert in hoogte en kleur. Maak indruk op gasten met een salade met kleurrijke bloemen als blikvanger of met gefrituurde bloemen als bijgerecht. Ze zijn eenvoudig zelf te zaaien om binnen enkele maanden van de nieuwe bloemen te kunnen genieten, zowel voor de tuin als voor de maaltijd.


Kijk hieronder in ons verrassende assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts