maandag 2 mei 2016

Vijverbak polyester

Vijverbakken vanaf € 4online. Bestel polyester mode bij OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Ze zijn geschikt voor plaatsing in de grond of volledig bovengronds.

Voordeel van een polyester vijver bak t. HdPE is dat ze redelijk licht van gewicht zijn en daardoor gemakkelijker te transporteren en te plaatsen zijn voor de doe het zelver. Polyester is UV bestendig en heeft een hoge slagvastigheid. Tegen meerprijs ook leverbaar in blauw. Heel simpel: polyester vijverbakken zijn nagenoeg onverslijtbaar.


Een polyester vijverbak koopt u waarschijnlijk maar eenmaal in uw leven. Dat is ook de reden dat we op onze polyester vijverbak een jarenlange garantie geven. Toevoegen aan Verlanglijst Aan vergelijken toevoegen.

Op deze wijze bekleedt u de gehele vijver. Moet u een overlap maken op een stuk polyester wat reeds langer dan uur is uitgehardt, schuur dit dan grof op met korrel schuurpapier. Het afwerken van de polyester vijver met polyester topcoat. Schuur de uitgeharde polyester nu licht op met korrel schuurpapier. Voorgevormde vijvers zijn er in vele grootten, vormen en maten.


De keuze van de voorgevormde vijver baseert u uiteraard onder andere op de afmetingen van de vijver, maar ook op wat u met uw voorgevormde vijver wilt doen. Indien u van plan bent om vissen in uw voorgevormde vijver te plaatsen, houdt dan rekening dat u een wat grotere vijverbak neemt. Onverwoestbare kwaliteit, directe afname bij de fabrikant.


De prijs van een vijverbak kan nogal verschillen. Een op maat gemaakte polyester vijver bak kost uiteraard meer dan de voorgevormde vijvers van kunststof. Tevens zijn er veel extra mogelijkheden bij polyester bakken. Denk aan een vijver (gedeeltelijk) bovengronds, met raam of zelfs geïsoleerd. Een van de voordelen is dat polyester makkelijk te verwerken materiaal is waarbij elke vorm kan worden aangenomen en zaken als drains, ramen en leidingen makkelijk in weg te werken zijn.


Hierdoor kun je een rijke variantie aan vijverplanten plaatsen in een vijverbak. Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor een strakke tuin met veel lijnen is een rechthoekige vijverbak het meest geschikt.


De randen zijn goed te verbergen met sierstenen.

Ook zijn er vijverbakken te verkrijgen met ronde vormen en verschillende lagen. Laat uw wensen weten en wij helpen u graag met uw vijverbak. Welkom op het grootste aanbod van polyester prefabvijvers! Veilige betaalomgeving en live-chat support. Mooie bak nog in uitstekende staat.


Een groot voordeel is hierbij dat bij polyester vijvers aparte doorvoermogelijkheden voor bijvoorbeeld slangen voor de vijverfilter of skimmers meegenomen kunnen worden. Bij een standaard kunststof vijver is dit niet mogelijk. Van de vijverbakken bestaan er uiteraard modellen die in de tuin geplaatst kunnen worden, maar kunt u ook een vijver voor binnenshuis bestellen. Een vijverbak is een minder gemakkelijke manier om een vijver in uw tuin aan te leggen, omdat u een vijver bak alleen in de grond hoeft te graven.


Kopen en verkopen op 2dehands. Zo goed als nieuw Ophalen. Wij zijn specialist in het vervaardigen van kunststof vijverbakken in allerlei formaten. In onze webshop vind u standaard formaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts