maandag 3 december 2018

Hedera colchica fall favourite

Vanaf €gratis thuisbezorgd. Hét online tuincentrum met meer dan 10. Ruim keuze, goedkoopste bezorging. Hagen, zo bij u thuisbezorgd.


Topkwaliteit Haagplanten van onze eigen kwekerij in Udenhout.

Binnen werkdagen geleverd. Tussen de prachtige groene bladeren bloeien in de zomer paarse bloembollen. In de herfst en de winter vind je hier zwarte bessen tussen. De besperiode is september. Nederlandse naaKlimop Dit artikel is slechts in zeer kleine aantallen leverbaar!


Deze plant is matig winterhard. De ‘ Fall Favourite ’ kan tot 100cm hoog worden. Het brede, leerachtige blad is diep donkergroen.

In de nazomer (augustus - september) bloeit de Kaukasische klimop met onopvallende geelgroene bloemen, gevolgd door zwarte besjes in de herfst en winter. Na de bloei verschijnen in september de zwarte besjes. Hedera colchica ‘Fall Favourite ’ is een brede dwergstruik grootbladig.


Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken. Plus nog veel meer soortbeschrijvingen van bomen. Dit zijn de volwassen vormen van de Hedera die niet klimmen. Hij bloeit geelgroen van september tot oktober en krijgt daarna opvallende zwarte vruchten.


Vlakgroeiende, wintergroene struik tot 1mbreed. Grote, blinkende, ongetande. De hoogte na jaar is 1cm. Fall Favourite bears lustrous, glossy, evergreen foliage that emerges soft green and matures to deep green in summer. Plus many more species descriptions for trees.


Zonder resultaat, zowel in water, in stekgron met stekpoeder en het afleggen van een takje is mislukt. The size after years is 1cm. The berry period is September. This plant is mostly hardy.


Plant stuks per strekkende meter om een muur te laten begroeien.

Hoe meer zon het blad vangt, des te geler het blad wordt. De maximale hoogte van deze Hedera is dan ook maar meter. Vind meer varieteiten van de zelfde plant. Bemesten kunt u het beste doen in het voor- en het najaar.


Voorraad Uitverkocht Belading cc-kar 7x5xBelading palletbox. Clusters of small yellow-green flowers are followed by usually black berries. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts