donderdag 6 december 2018

Plantenstokken

Plantenstokken Van Top Kwaliteit. Bestelling Boven €= Gratis Verzending! Eenvoudig online bestellen. Verbind plantenstaken met elkaar met deze koppelclip van Peacock.


Maak met deze koppelclips gemakkelijk een frame voor de sperziebonen in je moestuin.

Volledige productbeschrijving. Met ons wisselvallige klimaat is het niet zo vreemd dat sommige bloemen en planten het Nederlandse weer niet overleven. Wil jij je bloemen en planten een handje helpen? Dan zijn plantensteunen onmisbaar! Door je planten met plantenstokken en rekken te ondersteunen, voorkom je dat ze omwaaien of knakken.


Dat bent u bij Haxo aan het juiste adres, wij hebben een zorgvuldig samengesteld en compleet assortiment van zowel bamboestokken als metalen plantenstokken in verschillende lengtes tussen de 60cm en 3cm. THR is de groothandel in doe-het-zelf artikelen en professionele bouwmaterialen. THR biedt een enorm assortiment aan producten (5artikelen op voorraad!), merken.

Een groene, kunststof plantenstok met metalen heeft een lengte van 120cm en een diameter van 11mm. De plantenstok is ideaal voor het begeleiden van van de groei van. Deze spiraalvormige plantenstokken zijn de perfecte keuze voor tomaten en andere klimmende groenten en planten.


Met deze plantenstokken kunt u uw planten mooi omhoog laten groeien. De kern van de stokken is metaal voor meer stevigheid. Daarnaast zijn zwakke planten ondersteund en zullen niet gaan hangen.


De buitenkant bestaat uit duurzaam kunststof. Een voorover hangende plant is geen fraai gezicht. Met een plantensteun geeft u uw plant extra steun.


Laat je planten in de juiste richting groeien door gebruik te maken van plantenstokken. Op zoek naar plantensteunen? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan plantensteunen.


Bekijk hier ons online aanbod. Een plantenstok geeft een plant waar nodig steun en zorgt ervoor dat de plant mooi recht kan groeien. De bundel plantenstokken bestaat uit stuks met een lengte van 1centimeter, de diameter van de stokken is millimeter waardoor ze voldoende steun bieden aan verschillende planten.


Er hoef niet vastgemaakt of opnieuw vastgemaakt te worden, de spiralen kunnen verlengd worden terwijl de planten groeien.

Onze duurzame plantengeleiders zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal wat ze zowel corrosie- als roestbestendig m. Zoekt u nog een handige ondersteuning voor uw klimgewassen in de moestuin? Deze plantenstokkenset van Nature vormen een V-constructie, die uitermate is geschikt voor het ondersteunen van planten met een grote oogst of met meerdere stengels! De stokken zijn een natuurproduct door het gebruik van bamboe.


Koop nu en betaal pas over dagen! Maak een keuze uit ons ruime assortiment plantenstokken ! Metalen buis met groen kunststof bekleed. Ribbels in het oppervlak geven de planten extra grip.


Deze kunststof plantenstok is geschikt voor het ondersteunen van planten. Ook worden ze voor bepaalde gewassen gebruikt, om deze omhoog te binden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts